Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Πρώτη εκτός έδρας νίκη για τον Φίλιππο Βέροιας

fvagparΤην πρώτη του, εκτός έδρας νίκη με 57-59, πέτυχε ο Φίλιππος Βέροιας με αντίπαλο την ομάδα της Αγίας Παρασκευής.

Οι παίκτες του Δημήτρη Γκίμα παίζοντας πολύ καλή άμυνα και ειδικά πάνω σε Μπρουρδάνο και Καρτέρη κατάφεραν να αποσπάσουν μια διαφορά 10 πόντων στο 3ο δεκάλεπτο κάτι το οποίο βοήθησε ώστε ο Φίλιππος να οδηγηθεί με ασφάλεια στην νίκη.

Ο Δημήτρης Γκίμας δήλωσε στο filipposbc.gr: “Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη νίκη για την ομάδα μας. Είναι η πρώτη νίκη στην Αθήνα μετά από 20 χρόνια. Μας δίνει ψυχολογική βοήθεια για την συνέχεια χωρίς να μας αποπροσανατολίζει. Κοιτάμε το επόμενο σημαντικό παιχνίδι με τον Ερμή Λαγκαδά”

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Χατζηπανηγύρης): Άρχος, Καρβούνης, Καρτέρης 8 (1), Μπουρδάνος 6, Βασιλόπουλος, Ζερβός 15 (3), Γκολούμποβιτς 6, Σβαρνάς, Αναγνωστόπουλος 2, Ψαρόπουλος 5 (1), Ματζιώρης 15.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Γκίμας): Βασιλείου, Τόμιτς 13, Μοτσιόπουλος, Ακεψιμαΐδης 6(1), Κούρτης 1, Σιζόπουλος 7 (1), Κιτσούλης 12 (2), Κασαμπαλής 2, Μαυρογιάννης, Τριχόπουλος 2, Μπρόζος 13, Βαρυτιμιάδης 3.

Διαιτητές : Παντελίδης – Χαλαμπαλάκης – Μάλαμας

Από τη διοίκηση του “ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας”, τους παίκτες και τους προπονητές εκδόθηκε και δημόσιο ευχαριστήριο στη Διοίκηση, τον προπονητή και τους παίκτες της Αγίας Παρασκευής για την άψογη φιλοξενία που μας επεφύλαξαν στη μεταξύ μας αναμέτρηση και εκφράστηκαν ευχές για καλή πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα που οι δυο ομάδες συμμετέχουν. Επίσης η ομάδα αφιέρωσε τη νίκη στη μνήμη του Κατσιγιάννη Παναγιώτη, μάνατζερ του παίκτη Branislav Tomic, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 ετών.

Τέλος η διοίκηση του Φιλίππου δίνει τα συγχαρητήρια της στο διαιτητικό “τρίο” Παντελίδη – Χαλαμπαλάκη – Μάλαμα για την πολύ καλή διαιτησία τους.

Δεκάλεπτα : 13-18, 31-35, 41-46, 57-59