Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Γιάννης Απατσίδης: “Γίνονται κινήσεις…”

apatsidis_g2Ενδιαφέρουσα η σημερινή εκπομπή του Χάρη Καφτεράνη στο Ράδιο-Αλεξάνδρεια.

Από τη σημερινή εκπομπή – στην οποία φιλοξενήθηκαν οι Γ. Μαυρακάκης, Γ. Απατσίδης, Δ. Μπαλτατζίδου και Ν. Λιολιόπουλος – θα “κρατήσουμε” την εμφάνιση του Γιάννη Απατσίδη, δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης και φερόμενου ως υποψηφίου για μια υποψηφιότητα για τον δημαρχιακό θώκο τον Μάιο.

Ο Γ. Απατσίδης μίλησε για ένα θέμα που δεν είναι ευρύτερα γνωστό και αφορά τη σχέση εργολάβου από τον Δήμο, για το οποίο αναμένεται συνέχεια εντός του Δημοτικού Συμβουλίου. Αυτό όμως που είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον ήταν η απάντηση του για τις δημοτικές εκλογές. Ο Γ. Απατσίδης “ανανέωσε” το ενδιαφέρον του, μη διαψεύδοντας οτιδήποτε σχετικό με αυτά που ακούγονται, ενώ έκανε λόγο-άνοιγμα για την ανάγκη δημιουργίας ενός ευρύτερου ψηφοδελτίου, ίσως με το ΚΚΕ εκτός (και σε αυτό δεν είναι να τον παρεξηγήσει κανείς, αφού παραδοσιακά το ΚΚΕ κατεβάζει ψηφοδέλτιο παντού). “Γίνονται κινήσεις” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ίδωμεν…

(Η εκπομπή αναμένεται να είναι ενδιαφέρουσα και το επόμενο Σάββατο, αφού θα φιλοξενήσει τον δήμαρχο Αλεξάνδρειας Φώτη Δημητριάδη, δεδομένου και του γεγονότος ότι έχει καιρό να εμφανιστεί σε τοπικό ΜΜΕ)