Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Καταγγελία των διαιτητών του αγώνα Λευκαδίων- Κύμης, Μπουμαρσόπουλου, Γκαρέλη, Τσαπράζη, από τον Α.Σ Λευκαδίων

lefkadiaasTo διοικητικό συμβούλιο τoυ Α.Σ Λευκαδίων καταγγέλλει το εκ Λαρίσης διαιτητικό τρίδυμο Μπουμαρσόπουλου, Γκαρέλη, Τσαπράζη, του εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με την Κύμη για το κύπελλο, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013. για αλλοίωση αποτελέσματος.

Ο κ. Μπουμαρσόπουλος και οι βοηθοί του συνετέλεσαν απόλυτα στη νίκη της Κύμης, αφού στο 89ο λεπτό δεν καταλόγισαν καταφανές πέναλτι στην περιοχή της Κύμης, ενώ στο 92ο λεπτό ο παίκτης της Κύμης σημείωσε το πρώτο τέρμα της ομάδας του από καταφανή θέση οφσάιντ κατεβάζοντας κατόπιν πεντακάθαρα την μπάλα με το χέρι, μπροστά στα μάτια του διαιτητή και του βοηθού του, όπως θα δείτε και στο video που σας στέλνουμε ως αποδεικτικό στοιχείο!

Οι φίλαθλοι των Λευκαδίων, αλλά και η διοίκηση της ομάδας είμαστε και θα είμαστε ευγενείς και εξυπηρετικοί προς όλες τις ομάδες, αλλά και τους διαιτητές στο γήπεδο μας.

Σε καμιά περίπτωση όμως δεν πρόκειται να σταθούμε ως πρόβατα επί σφαγή. Καλούμε τα αρμόδια όργανα της ελληνικής διαιτησίας να τιμωρήσουν παραδειγματικά τους τρεις ανωτέρω διαιτητές.

Επίσης τους καλούμε να συμβάλουν ώστε τα Λευκάδια να έχουν παντού διαιτητές που να τους παίζουν 50-50. Δεν επιζητούμε το να αδικούνται άλλες ομάδες, αλλά και δεν ανεχόμαστε να συνεχιστεί αυτή η κατάφορη αδικία, που ξεκίνησε από την αρχή του πρωταθλήματος για την ομάδα μας.

Κλείνοντας θα θέλαμε να απευθυνθούμε στον εκ Καστοριάς παρατηρητή διαιτησίας κ. Σιδηρόπουλο, ο οποίος δήλωσε στον πρόεδρο του Α.Σ Λευκαδίων μετά τον αγώνα, ότι δεν είδε κανένα χέρι στο πρώτο τέρμα της Κύμης.

Τον καλούμε να απευθυνθεί, μετά την παρακολούθηση του video, σε έναν καλό οφθαλμίατρο.

Είμαστε σίγουροι ότι μετά την κλινική εξέταση θα διαπιστώσει το χειρουργικό έγκλημα των διαιτητών, τους οποίους προστάτευσε στην έκθεση του.

Τα επισυναπτόμενα video: http://youtu.be/PWMZIwKnGD8

http://youtu.be/3OuU2TMzzzE

Για το δ.σ του Α.Σ Λευκαδίων

Ο Πρόεδρος, Γιάννης Καλαϊτζίδης