Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Αντιπαράθεση μεταξύ Παπαδόπουλου – Καμπάνη


ο Τ. Καμπάνης ενώ μιλάει
χθες στο Συμβούλιο
Όπως γράψαμε το πρωί, η χθεσινή συνεδρίαση τα είχε όλα, μεταξύ αυτών και ένταση μεταξύ δημότη και συμβούλου. Ο δημότης ήταν ο Τ. Καμπάνης (ιδιοκτήτης του Ράδιο Αλεξάνδρεια και πρόεδρος του συλλόγου “Ατλαντίδα”) και ο σύμβουλος ο Τ. Παπαδόπουλος (πρόεδρος της ΚΕΔΑ).
Εν συντομία, γιατί το θέμα δεν είναι γενικότερου ενδιαφέροντος αλλά πήρε τέτοια διάσταση (κακώς, αλλά πήρε): η “Ατλαντίδα” ήταν ένας σύλλογος ο οποίος μέχρι και πέρσι “έτρεχε” τα προγράμματα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου (με σκοπό να ξεπεραστούν κάποια τυπικά προβλήματα τόσο όσον αφορά στις προσλήψεις των προπονητών καθώς και άλλα, τυπικά). Σύμφωνα με όσα ανέφερε χθες στο συμβούλιο ο Τ. Καμπάνης, υπάρχει μια οφειλή της ΚΕΔΑ από το 2012, για την οποία δεν γίνεται τίποτε απολύτως ώστε να εξοφληθεί.
Εχθές άναψαν τα αίματα,…

…όταν ο Τ. Καμπάνης είπε πως έγινε ένα τηλεφώνημα μεταξύ τους, στο οποίο συζητήθηκε (όχι με τον καλύτερο τρόπο) το θέμα, ο Τ. Παπαδόπουλος είπε τη δική του άποψη για το θέμα και για κάποια εξόφληση, έβαλε στο θέμα και τον Δήμαρχο και το ραδιοφωνικό σταθμό τον οποίο έχει ο πρώτος σε μια αποστροφή του λόγου του και το θέμα πήρε διάσταση.

Σήμερα είχαμε το …δεύτερο μέρος, με τους δυο πρωταγωνιστές να ξιφουλκούν στο ραδιόφωνο, στην πρωϊνή εκπομπή του πρώτου. Ο Τ. Καμπάνης επέμεινε στο θέμα, αποκάλεσε “ψεύτη” τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ και τον προκάλεσε να τον μηνύσει ενώ ο Τ. Παπαδόπουλος είπε πως δεν υπάρχει οφειλή και υπερασπίστηκε τη δική του θέση (με μια εμφανή διάθεση να ρίξει λίγο τους τόνους).
Στο θέμα πάντως έχουν εμπλακεί διάφοροι παράγοντες, όπως το ραδιόφωνο, ο Δήμαρχος, τα χρήματα, η ΚΕΔΑ – μια ιστορία κουλουβάχατα δηλαδή.