Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Φίλιππος Βέροιας: τριπλό μεταγραφικό “χτύπημα” με Βασίλη Κιτσιούλη, Λευτέρη Ακεψιμαϊδη και Νίκο Κούρτη


Η Διοίκηση του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη συνεργασίας της με τους Βασίλη Κιτσιούλη, Λευτέρη Ακεψιμαϊδη και Νίκο Κούρτη

Βασίλης Κιτσούλης
Ο Βασίλης Κιτσούλης γεννήθηκε 3-5-1983 στην Θεσσαλονίκη, έχει ύψος 2.02, αγωνίζεται στην θέση “3” και είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ. Ξεκίνησε την καριέρα του στον ΠΑΟΚ όπου έπαιξε μέχρι και…

στην ανδρική ομάδα (το 2000 στην Α1 σαν έφηβος) και ακολούθησαν Αίαντας Εύοσμου (Α2), Πανσερραϊκός (Γ), Ολυμπιακός Βόλου (Β), Strumica Σκοπίων (πρωταθλήτρια σεζόν και πολυτιμότερος παίκτης), Απόλλων Λεμεσού (Α1 Κύπρος), Caceres Ισπανίας (Β), ΚΑΟΔ (τρία χρόνια Α2 και ένα χρόνο Α1). Aαγωνίσθηκε στην Δράμα και στον ΚΑΟΔ στην Α1 σημειώνοντας σε 23 παιχνίδια 83 πόντους με 13’.5 λεπτά συμμετοχής μέσο όρο (ευστοχία σε δίποντα 57% με 26/46, σε τρίποντα 24% με 4/17 και στις ελεύθερες βολές 70% με 19/27), 44 ριμπάουντ (12 επιθετικά και 32 αμυντικά), 9 ασσίστ και 4 κλεψίματα. Πέρυσι αγωνίστηκε με την ομάδα του ΟΦΗ.


Λευτέρης Ακεψιμάϊδης
Ο Λευτέρης Ακεψιμαϊδης γεννήθηκε στις 1-5-1985 έχει ύψος 1,88μ. και την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον ΚΑΟΔ αφού δοκιμάστηκε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Βαρέζε, Έχει αγωνιστεί επίσης στον Ηρακλή, Ερμή Λαγκαδά (2007-09), Μέγας Αλέξανδρος και Μαρούσι.

Νίκος Κουρτής
Ο Νίκος Κουρτής είναι 36 ετών έχει ύψος 1.97μ και αγωνίζεται στην θέση forward. Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με την φανέλα του Κόροιβου Αμαλιάδας ενώ την περίοδο 2011-2012 αγωνίστηκε με την ΑΕΚ.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας τους με τον Φίλιππο οι Κιτσούλης και Ακεψιμαϊδης δήλωσαν στους δημοσιογράφους :

Βασίλης Κιτσούλης: «Από την αρχή των επαφών μου με τους ανθρώπους της Διοίκησης του Φιλίππου κατάλαβα ότι πράγματι γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια ώστε η ομάδα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και φέτος. Είναι δύσκολο στις ημέρες μας να βρεις ομάδες με φερέγγυους ανθρώπους που αγαπάνε αυτό που κάνουνε και να στηρίζουν συνεχώς την ομάδα. Παρόλο που ο Φίλιππος είναι μια νέα ομάδα στην Α2 οι αθλητές που την απαρτίζουν είναι πολύ καλοί και σαν παίχτες και σαν χαρακτήρες και αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο για την πορεία μας στο πρωτάθλημα. Όλοι μαζί με σκληρή δουλειά πρέπει να καταφέρουμε να δέσουμε μέσα στο γήπεδο. Το σίγουρο είναι ότι ο Φίλιππος έχει όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει. Εύχομαι υγεία σε όλους και ελπίζω ο κόσμος της Βέροιας να σταθεί δίπλα μας και να γεμίσει το γήπεδο.»

Λευτέρης Ακεψιμάϊδης: «Οι άνθρωποι της ομάδας από την αρχή έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον προς το πρόσωπο μου κάτι το οποίο με κέρδισε και γι’ αυτό βρίσκομαι σήμερα εδώ. Βλέπω ότι η ομάδα έχει στόχους, έχει φιλοδοξίες και αυτό φαίνεται και από τις υπόλοιπες κινήσεις που γίνονται φέτος από την Διοίκηση. Το πρωτάθλημα της Α2 είναι αρκετά δύσκολο και φέτος θα είναι ακόμη πιο ανταγωνιστικό. Αυτό αποτελεί πρόκληση για εμάς που θέλουμε να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι φίλαθλοι της Βέροιας θα πρέπει να γεμίζουν σε κάθε παιχνίδι το γήπεδο μιας και θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μεγάλες ομάδες οι οποίες προσφέρουν καλό μπάσκετ και φυσικά αυτό θα επιδράσει θετικά επάνω μας αφού θέλουμε να παίζουμε σε γεμάτο γήπεδο. Εύχομαι υγεία σε όλους και δίνουμε ραντεβού στο γήπεδο»

Γιώργος Τραπεζανλίδης: «Ο Φίλιππος αποδεικνύει συνεχώς ότι έχει στόχους, έχει φιλοδοξίες και θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και φέτος. Η προσπάθεια μας εδώ και 2 χρόνια συνεχίζεται δυναμικά με προσεκτικές και σοβαρές κινήσεις. O Φίλιππος κατάφερε να αποκτήσει τους παίχτες που ήθελε από την αρχή και όχι δεύτερες επιλογές. Τα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα είχαν προτάσεις από πολλές ομάδες αλλά εμείς δείξαμε την θέληση μας προς το πρόσωπο τους, δίνοντας τους παράλληλα να καταλάβουν ότι θέλουμε να δημιουργήσουμε μια δυνατή ομάδα η οποία θα πρωταγωνιστήσει, έχοντας στο βάθος του μυαλού μας το κάτι παραπάνω που δεν είναι άλλο από την άνοδο στην Α1. Μπορεί ο Φίλιππος να είναι μια νεοφώτιστη ομάδα στην κατηγορία αλλά επειδή την ομάδα την κάνουν οι παίχτες, και οι παίχτες που διαθέτουμε έχουν την εμπειρία πιστεύω όιι ο Φίλιππος δεν είναι άπειρη ομάδα και μπορεί να κάνει μια πολύ καλή πορεία. Ελπίζω όλα να πάνε καλά, να έχουμε υγεία, χωρίς άγχος. Τα υπόλοιπα….στο γήπεδο»