Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

“Let’s do it !” στην Ημαθία

Να θυμίσουμε πως την Κυριακή 14 Απριλίου η Αλεξάνδρεια συμμετέχει στη δράση “Let’s do it !” και καλεί όλους σε καθαρισμό συγκεκριμένων περιοχών του Δήμου (δείτε στην αφίσα του Δήμου τα σημεία συγκέντρωσης και καθαρισμού).
Επίσης, στα Τρίκαλα, σύλλογοι του χωριού συμμετέχουν και αυτοί, καλώντας τον κόσμο να συμμετάσχει στον καθαρισμό του χωριού. Η συγκέντρωση εκεί είναι προγραμματισμένη στις 10.30 στο παλιό κοινοτικό κατάστημα (περισσότερα δείτε ΕΔΩ, στο blog του Νίκου Σαλτουρίδη).
Στη Βέροια, στην κοίτη του Αλιάκμονα στο ύψος του φράγματος και ως σημείο συνάντησης, το πάρκο ακριβώς μετά από τη γέφυρα στο δρόμο για Σφηκιά στις 9.30 . Προβλέπεται δωρεάν μετακίνηση με αστικό λεωφορείο για όσους συμμετέχοντες δε διαθέτουν μέσο μεταφοράς. Το δρομολόγιο ξεκινάει στις 9.30 το πρωί από το σταθμό αστικών στο κέντρο της πόλης ενώ η επιστροφή είναι προγραμματισμένη για τις 12.50.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Βέροιας στο τηλέφωνο 2331350509.