Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Φίλιππος Μελίκης: παραιτήθηκε για λόγους ευθιξίας ο προπονητής Γ. Ντάμτσιος

Παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του Φιλίππου Μελίκης ο προπονητής της ομάδας Γ. Ντάμτσιος.
Στην επιστολή αναφέρει τα ακόλουθα:
Μετά από τέσσερα χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στα δρώμενα του Φιλίππου Μελίκης (δύο ως παράγοντας και δύο ως παίκτης-προπονητής) είμαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω την παραίτηση μου από τη θέση του προπονητή της ομάδας για λόγους ευθιξίας…
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, και ειδικά τον πατέρα μου Δημήτρη και τον αδερφό μου Βασίλη, για τη στήριξη στην επιλογή μου να ασχοληθώ τόσο ενεργά με το Φίλιππο.
Επίσης, ευχαριστώ:

1.Τον πρόεδρο Παπαιωάννου Κυριάκο για την τυφλή εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και την αμοιβαία σχέση σεβασμού ,που έχουμε χτίσει. Ο Κυριάκος είναι ένας άνθρωπος με ήθος που τον έχει ανάγκη ο αθλητισμός της Μελίκης, ο Φίλιππος και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας.
2.Την κ.Μολαγιαννίδου Ζαχάρω, που πίστεψε στο όραμα της ομάδας, ασχολήθηκε για πρώτη φορά με τα διοικητικά ενός σωματείου, ενώ όλοι γνωρίζουν την επί πολλά έτη οικονομική στήριξη που παρείχε σε πλήθος συλλόγων.
3.Τα μέλη του Δ.Σ. Βενιόπουλο Κωνσταντίνο, Μελιτζανά Χρήστο, Λιολιόπουλο Γ.Νίκο, Μελιτζανά Κυριάκο, Ζειμπέκη Γιάννη, Ντινόπουλο Δημήτρη, Ντάμτσιο Δημήτρη, Μπούρα Σωτήρη, Παπαιωάννου Θεόδωρο, Ντάμτσιο Βασίλη, Μπιτζέ Αντρέα για την άριστη συνεργασία μας και, παρά τις όποιες διαφωνίες μας, είμαι βέβαιος ότι προσέφεραν πολλά στο Φίλιππο.
4.Τον άμεσο συνεργάτη μου, Νησελίτη Αντώνη, για την τεράστια προσφορά του και το φροντιστή και φίλο μου Μαγαλιό Διονύση γιατί εργάστηκε με πάθος για την ομάδα. 
5.Το συνοδοιπόρο και φίλο Λιολιόπουλο Β.Νίκο, με τον οποίο δουλέψαμε μερόνυχτα για να χτίσουμε και να μεγαλώσουμε αυτό που λέγεται Ακαδημία του Φιλίππου και απαριθμεί πλέον 7 τμήματα (μπαμπίνι, προτζούνιορ, τζούνιορ, προπαιδικό, παιδικό, εφηβικό, γυναικείο) και περίπου 100 αθλητές.
6.Τους συνεργάτες-προπονητές της Ακαδημίας Μαμουτόπουλο Δημήτρη και Καψάλη Μπάμπη για την εκπληκτική δουλειά τους.
7.Τους γονείς που μου εμπιστεύτηκαν την άθληση των παιδιών τους και τον Πρόεδρο της Ακαδημίας Λουκανόπουλο Νίκο.
8.Τους φιλάθλους της Μελίκης, που αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια.
9.Τέλος,ευχαριστώ πάνω από όλα τους ΠΑΙΚΤΕΣ μου για το σεβασμό και την αγάπη που μου έδειξαν, την εξαιρετική ομάδα που δημιούργησαν και το οικογενειακό κλίμα που έφτιαξαν.
Κλείνοντας, θέλω να κάνω μια προτροπή προς όλους όσους ασχολούνται με το Φίλιππο, να μείνουν κοντά στην ομάδα και να συνεχίσουν το έργο τους για τον αθλητισμό και τη νεολαία της Μελίκης. Εγώ από την πλευρά μου θα παραμείνω οπαδός της ομάδας του χωριού μου και γνωρίζετε όλοι ότι θα είμαι πολύ χαρούμενος να δω το Φίλιππο ακόμα ψηλότερα.
Υ.Γ: Όσον αφορά την απόφαση που πάρθηκε μέσα στην εβδομάδα, ελπίζω να είναι για το καλό της ομάδας. Ο χρόνος θα δείξει.
Με εκτίμηση,
Ντάμτσιος Γιώργος.