Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

"Πολιτιστικό Ημερολόγιο" με τη Σουζάνα Καζάκα

Ένα μακρύ και όμορφο ταξίδι στην Ελλάδα και στο εξωτερικό κάνει η εκπομπή “Πολιτιστικό Ημερολόγιο” που επιμελείται και παρουσιάζει η Σουζάνα Καζάκα. Στις εικόνες του ημερολογίου που κρατά, καταγράφεται η πολιτιστική δραστηριότητα των περιοχών που η εκπομπή επισκέπτεται και στη μικρή οθόνη  ζωντανεύουν ήθη, έθιμα, παραδόσεις αλλά και μικρές, ιδιαίτερες ανθρώπινες ιστορίες.
Το “Πολιτιστικό Ημερολόγιο” που μετρά μόλις τρία χρόνια ζωής αποτελεί αγαπημένη “συνήθεια” των τηλεθεατών στα 13 Περιφερειακά τηλεοπτικά δίκτυα από τα οποία προβάλλεται σε όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα, μπορεί κανείς να παρακολουθήσει την εκπομπή μέσω facebook στη σελίδα politistiko imerologio. Αυτό συμβαίνει “γιατί έχοντας υπηρετήσει τον Πολιτισμό από αρκετά μετερίζια, μέλημά μου πλέον είναι να καταγράψω την παράδοση και να προβάλλω τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε περιοχής που επισκέπτομαι. Το ταξίδι αυτό είναι για μένα μαγικό γιατί κάθε περιοχή είναι  ένας κόσμος διαφορετικός και η επαφή με τους ανθρώπους μας δίνει πάντα καινούργια ερεθίσματα…” σχολιάζει η Σουζάνα Καζάκα, απαντώντας σε ερώτηση για το αν υπάρχει “μυστική συνταγή επιτυχίας” για την εκπομπή.

Η Σουζάνα Καζάκα  στοχεύει στην παρουσίαση ολοένα και περισσότερων περιοχών και εκδηλώσεων της Ελλάδας, καθώς η εκπομπή φαίνεται ότι έχει και  χιλιάδες διαδικτυακούς φίλους από το εξωτερικό.