Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

3 ακόμη συλλήψεις στο Αιγίνιο χθες

Και νέες συλλήψεις εχθες το απόγευμα στα Διόδια του Αιγινίου.
Συγκεκριμένα συνελήφθησαν 3 νεαρά άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος.
Στο μεταξύ η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Πιερίας καλεί για σήμερα το πρωί (στις 10.30) σε συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια Κατερίνης ενώ ταυτόχρονα με άρθρο που ανάρτησε στην ιστοσελίδα της καταγγέλλει ότι η Κατερίνη έχει “αδειάσει” από αστυνομικούς. Συγκεκριμένα αναφέρονται τα ακόλουθα: “Οι δυνάμεις της ελληνικής αστυνομίας είναι εξαφανισμένες από χθες από την πόλη της Κατερίνης. Αντί να φυλάσσουν την πόλη,…

…τους πολίτες, τους ηλικιωμένους και τα παιδιά, αντί να προστατεύουν τις περιουσίες των πολιτών από κάθε διαρρήκτη και να μεταδίδουν στον κόσμο το αίσθημα ασφάλειας και ομαλότητας, με αυξημένες περιπολίες και αστυνόμευση του τόπου, η Αστυνομία εξαφανίστηκε από την πόλη μας! Άλλαξε περιβολή, (κουστούμι) και εμφανίστηκε σύσσωμη στα διόδια του Αιγινίου για να προστατέψει τα οικονομικά συμφέροντα της πολυεθνικής και του μεγαλοεργολάβου, στρέφοντας τα όπλα της κατά των πολιτών.
Είναι οφθαλμοφανές πως έχει ξεχάσει το ρόλο που της έχει ανατεθεί από την Πολιτεία! Και για να είμαστε σαφείς: Πολιτεία δεν έιναι ούτε η πολυεθνική ούτε ο μεγαλοεργολάβος!“.