Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Από σήμερα και στα γκισέ το υπόλοιπο 50% της επιστροφής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Πετρελαίου 2012

Από σήμερα θα μπορούν – όσοι δεν θέλουν να έχουν σχέση με ΑΤΜ και άλλα μηχανήματα του …διαβόλου που πτύουν χρήμα – να επισκέπτονται την τράπεζα και να κάνουν ανάληψη του υπόλοιπου 50% της επιστροφής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Πετρελαίου 2012 (αφορά στην καλλιεργητική περίοδο  2011 και όσους είχαν λάβει προκαταβολή 50%).
Τα χρήματα ήταν ήδη διαθέσιμα από το Σάββατο (όπως είχε ανακοινώσει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων), για αναλήψεις από ΑΤΜ.
Επίσης, όσοι ακόμη δεν πήγαν για είσπραξη μπορούν να ανατρέξουν στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ (www.opekepe.gr), ώστε να ενημερωθούν, με την αναγραφή του ΑΦΜ τους, για το ακριβές  ποσό που τους αναλογεί από τη δεύτερη δόση της επιστροφής Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Πετρελαίου.
Για τους υπόλοιπους δικαιούχους του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Πετρελαίου 2012 που δεν είχαν λάβει προκαταβολή λόγω σφαλμάτων των αιτήσεων ή λόγω μη ταυτοποίησης με το αρχείο του ΟΓΑ, οι διασταυρωτικοί έλεγχοι ολοκληρώνονται σήμερα και η πληρωμή τους θα γίνει εντός της επόμενης εβδομάδας.