Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Κινήσεων συνέχεια για να …"γεμίσει" ο χώρος


Συνεχίζονται οι διεργασίες για να “γεμίσει” ο χώρος που σήμερα υπάρχει μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και της Δημοκρατικής Αριστεράς, αφού απ’ ότι φαίνεται το ΠΑΣΟΚ (μετά τις τελευταίες του κινήσεις αλλά και την πορεία που επέλεξε να ακολουθήσει τα τελευταία 3 χρόνια) θα έχει σημαντικές δυσκολίες στο να επαναφέρει το βασικό κορμό των μέχρι τώρα ψηφοφόρων του στην κάλπη υπέρ του.
Οπότε κάποιοι πολιτικοί θεωρούν πως “χώρος υπάρχει” και πως πρέπει να κινηθούν ώστε να τον καλύψουν με μια νέα πολιτική κίνηση/κόμμα.
Πρόκειται για κινήσεις – συζητήσεις που γίνονται από μια σειρά από “πρωτοκλασσάτα” στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τα οποία είτε βλέπουν ότι δεν έχουν μέλλον στο ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου είτε βλέπουν ότι το ίδιο το Κίνημα δεν έχει μέλλον.

Σύμφωνα με τον ” Τύπο της Κυριακής” 

σε συνάντηση στην Ιτέα,… η οποία κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, συμμετείχε ο Ανδρέας Λοβέρδος με παρόντες τους Γιώργο Φλωρίδη, ο Έκτωρα Νασιώκα και φυσικά ο Δημήτρη Θάνου, στο σπίτι του οποίου έγινε η συνάντηση.
Μετά τις αρνήσεις του Ανδρέα Λοβέρδου να αναλάβει ρόλο μέσα στο ΠΑΣΟΚ, έχουν πληθύνει οι φήμες που τον θέλουν να ετοιμάζεται να ηγηθεί μιας νέας πολιτικής κίνησης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην υπουργός, αλλά και άλλα γνωστά στελέχη του χώρου των εκσυγχρονιστών θεωρούν ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να δημιουργηθεί ένα κόμμα στην Κεντροαριστερά