Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Σύσκεψη νωρίτερα σήμερα για το θέμα των έργων στην Αλεξάνδρεια

Λίγο πριν oλοκληρώθηκε η σύσκεψη στο δημαρχείο της Αλεξάνδρειας που αφορά στις παρατηρήσεις του δημάρχου Φ. Δημητριάδη για το έργο της ανάπλασης του κέντρου της πόλης που βρίσκεται σε εξέλιξη και που έχει προκαλέσει πλείστα όσα προβλήματα τόσο στην κοινωνική και οικονομική ζωή της πόλης όσο και κατά την τεχνική του ορθότητα. 

Ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας θορυβημένος από τα εκατοντάδες παράπονα των δημοτών και τις αποδεδειγμένες αστοχίες της μελέτης που οδηγούν στην πράξη σε ένα έργο με μεγάλες ατέλειες συγκάλεσε αυτή τη σύσκεψη στην οποία ετέθησαν επί τάπητος όλα τα προβλήματα και ζητήθηκε από τον κατασκευαστή να προχωρήσει όπως η μελέτη ορίζει. 
Στη σύσκεψη πήραν μέρος εκτός του του τέως δημάρχου Μπ. Γκιόνογλου που είναι και ο κατασκευαστής του έργου, ο Αντιπεριφερειάρχης Κ. Καραπαναγιωτίδης που έχει και την πολιτική ευθύνη, ο τεχνικός και υπεύθυνος της μελέτης κ. Ρίστας και οι τεχνικοί του δήμου. 
Στη σύσκεψη αυτή ο κατασκευαστής δεσμεύτηκε να κάνει ό,τι λέει η μελέτη και ο κ. Ρίστας ότι θα επιβλέπει δια ζώσης από τη Δευτέρα. Δηλώσεις δεν έγιναν αλλά σε επόμενο δημοσίευμα θα έχουμε αναλυτικό ρεπορτάζ.
από τα “Χρονικά” του Χ. Μόχλα