Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Μια ενδιαφέρουσα ανάρτηση και τι θα γίνει σήμερα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Μια ενδιαφέρουσα ανάρτηση ανέβασαν σήμερα τα ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ για το θέμα με τον Δήμαρχο της Αλεξάνδρειας, η οποία επιβεβαιώνει αυτά που γράφαμε χθες με τίτλο “Ες αύριον τα σπουδαία“. Ο δήμαρχος μίλησε με το blog από τη Νάουσα και ανέφερε πως το βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο θα παρουσιάσει έγγραφα του Σώματος Επιθεωρητών.
Εμείς θα πούμε ξανά τα ίδια που είχαμε αναφέρει στη χθεσινή μας ανάρτηση (ΕΔΩ): “Στο θέμα της παύσης του Δημάρχου δεν θα αρχίσουμε τα ήξεις-αφίξεις. Ούτε θα αρχίσουμε τα ευχολόγια ή τις προβλέψεις για το ποιος ή ποια θα τον αντικαταστήσουν στην άσκηση των καθηκόντων του μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.
Υπομονή μέχρι τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. 
Εκεί θα ακούσουμε πολλά, είτε αυτό γίνει με πρωτοβουλία του Δημάρχου είτε με πρωτοβουλία (ερώτηση) συμβούλων των άλλων παρατάξεων.”
η ανάρτηση από τα ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ: 
Άσσους στο μανίκι κρατάει για τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Αλεξάνδρειας ο δήμαρχος κ. Φώτης Δημητριάδης. Ο ίδιος μας δήλωσε ότι η, ενδεχόμενη, πειθαρχική ποινή, που ακούγεται ότι θα επιβληθεί από τον γ.γ της ΠΚΜ ( 20ημερη αργία) θα καταπέσει στο Συμβούλιο της Επικρατείας, όπου θα προσφύγει, το οποίο εκδικάζει την ουσία της υπόθεσης. Επί της ουσίας ο δήμαρχος θα παρουσιάσει το βράδυ έγγραφα του σώματος επιθεωρητών έργων του παλιού ΥΠΕΧΩΔΕ , με το οποίο ζητείται να τεθεί η υπόθεση του υδατόπυργου της Παλαιόχωρας στο αρχείο, αφού δεν προκύπτει ζημιά εις βάρος του ελληνικού δημοσίου. Από κει και πέρα ο κ. Δημητριάδης θα προσφύγει στο ΣτΕ και θα ζητήσει την αναστολή της ποινής του και όπως γνωρίζουμε μέχρι την οριστική απόφαση(δεν αναμένεται πριν από ένα χρόνο τουλάχιστον) δεν θα υπάρξει ζήτημα να τεθεί σε αργία ο ίδιος. Νεώτερα για την υπόθεση αύριο, ενώ οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο κ. Δημητριάδης σκέπτεται να κινηθεί νομικά εναντίον όσων βλάπτουν την τιμή και την υπόληψή του, εκτός θεσμικών οργάνων. Από κει και πέρα ο πόλεμος, σύμφωνα με πληροφορίες μας, τώρα ξεκίνησε και η αντεπίθεση του Φώτη Δημητριάδη θα έχει πολλά….θύματα!!!!! Περιμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις λοιπόν!
http://eleytheriadhs.blogspot.com/2012/05/blog-post_14.html