Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Το δελτίο τύπου του Εμπορικού Συλλόγου για την συνάντηση της προηγούμενης εβδομάδας

Με δελτίο τύπου ο Εμπορικός Σύλλογος της Αλεξάνδρειας ενημερώνει για τη συνάντηση που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα με αφορμή το πρόβλημα που προέκυψε με τη συνέχιση ή μη της λειτουργίας του υποκαταστήματος του ΙΚΑ στην πόλη της Αλεξάνδρειας.
Συγκεκριμένα στο δελτίου τύπου του Εμπορ. Συλλόγου αναφέρονται τα ακόλουθα:
Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 9.00μ.μ., πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας  Διοικητικό Συμβούλιο με κύριο θέμα, τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων σχετικά με ενέργειες του Ε.Σ. για τη συνέχιση της λειτουργίας των υπηρεσιών (Ι.Κ.Α.- Ο.Α.Ε.Δ.-Δ.Ο.Υ.).
 Στο Συμβούλιο παρευρέθηκαν, ύστερα από κάλεσμα του Συλλόγου…
προς το Δήμο Αλεξάνδρειας, ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας. κ. Δημητριάδης, ο Αντιδήμαρχος κ.Γκαβαρδίνας, ο Αντιδήμαρχος κ. Στεργιόπουλος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα. Μοσχοπούλου, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.ΑΛ. κ.Τζίλας, ο αρχηγός της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Σπυρίδης, ο δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Αλευράς, ο Πρόεδρος του σωματίου υπαλλήλων Ι.Κ.Α. Ν. Ημαθίας κ. Φιλιππίδης, ο Πρόεδρος φαρμακοποιών Ν. Ημαθίας κ. Παράσχος, ο εφοριακός κ. Αλεξόπουλος, όπως και πλήθος κόσμου.

Αρχικά  αφού ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους, ο Προεδρεύων του Συμβουλίου κ. Παπαδόπουλος Γεώργιος, ο Γεν. Γραμματέας του Ε.Σ. κ. Παπαδήμας Γεώργιος  και το μέλος αυτού κ. Τσαρτσάνης Ιωάννης, για το σοβαρό ενδεχόμενο να κλείσουν οι προαναφερθείσες υπηρεσίες, το λόγο πήραν οι αρμόδιοι Φορείς. Κοινό συμπέρασμα όλων των ομιλούντων ήταν η αναγκαιότητα ύπαρξης αυτών των υπηρεσιών στη πόλη της Αλεξάνδρειας.
 Στο τέλος, αφού άκουσε με προσοχή όλους του παρευρισκόμενους, το λόγο πήρε ο κ. Δήμαρχος. Πρότεινε με επικεφαλή το Δήμο Αλεξανδρείας και συνοδοιπόρους τους αρμόδιους Φορείς, να οργανώσουν τη συνέχιση των κινητοποιήσεων. Η υλοποίηση αυτών μάλιστα, θα είναι άμεση, με πιθανότερο ενδεχόμενο την πραγματοποίηση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, όπου θα καλεστούν όλες οι πολιτικές εξουσίες του τόπου και θα τεθούν προ των ευθυνών τους.
Από τη πλευρά του, το Δ.Σ. του Ε.Σ. Αλεξάνδρειας και Περιχώρων οφείλει να ευχαριστήσει όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτό για την επίλυση του τόσο σημαντικού προβλήματος της πόλης μας.
Για οποιαδήποτε εξέλιξη επί του θέματος ο Εμπορικός Σύλλογος θα σας ενημερώσει με νέο Δελτίο Τύπου.
ΤΟ Δ.Σ.