Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Πρόεδρε Αποστόλη, ψάξ’το λίγο, είναι σημαντικό

Πρόεδρε, αν και βρεθήκαμε χθες για λίγο στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ξέχασα να σου αναφέρω κάτι σημαντικό για να του ρίξεις μια ματιά (και επειδή θα σχολιάσεις το ότι το ξέχασα, θα σου πω “τι να κάνω, δεινόν τό γῆρας, οὐ γάρ ἔρχεται μόνον…”).
Στην ανατολική είσοδο της Αλεξάνδρειας, μπροστά στο στρατόπεδο ο δρόμος έχει τα κακά του χάλια. Τρύπες και εξογκώματα στην άσφαλτο, αναγκάζουν τους οδηγούς – για να μη ρημάξουν τα αυτοκίνητά τους (τέτοιες εποχές μόνο για να πληρώνουμε σπασμένες αναρτήσεις είμαστε…), να κάνουν επικίνδυνους ελιγμούς, να μπαίνουν στο αντίθετο ρεύμα ή να βγαίνουν ακόμη και εκτός του δρόμου (οι εισερχόμενοι στην πόλη).
Πέραν όλων των άλλων, το ζήτημα είναι πως…

το οδόστρωμα είναι προβληματικό και στα 2 ρεύματα, ακριβώς στο ίδιο σημείο. Επειδή το καθεστώς του δρόμου είναι λιγάκι “περίεργο” (όσους ρώτησα τις τελευταίες μέρες, τόσες απαντήσεις πήρα: “νομαρχιακός”, “του δήμου”, “της περιφέρειας”, “παλιά ήταν υπεύθυνη κάποια ΔΕΚΕ” κλπ κλπ) μάθε ποιος είναι ο υπεύθυνος και ενημέρωσε τον για να έρθει να τον φτιάξει. Πριν είναι αργά και γίνει τίποτε.