Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Μητροπολίτες: έχουν προφανώς άλλα πράγματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους!

Ορισμένοι παπάδες και δεσποτάδες έχουν την εντύπωση πως βρίσκονται είτε στη Σαουδική Αραβία, είτε στο Ιράν όταν μιλάνε και λένε πολλά και διάφορα.
Προφανώς ξεχνούν δυο σημαντικά πράγματα: 1) πληρώνονται ωσάν δημόσιοι υπάλληλοι από τον κρατικό προϋπολογισμό, 2) η χώρα έχει εκλεγμένη κυβέρνηση-αντιπολίτευση και Αρχές και δεν έχει την ανάγκη κανενός “πεφωτισμένου θρησκευτικού ηγέτη” που θα την οδηγήσει στο φως το αληθινόν, ο οποίος σε κάθε του επιστολή υπογράφει με το γνωστό “ελέω Θεού“.
Κουτσοί, στραβοί, ανίκανοι, αυτοί είναι οι πολιτικοί μας, τι να κάνουμε! Αυτοί μας έλαχε να μας κυβερνήσουν, αυτούς επιλέξαμε στο κάτω-κάτω. Τι να κάνουμε, “ψωνίσαμε από σβέρκο“, που λέει και ο λαός!!
Αλλά όχι και…

…οι συγκεχυμένου τρόπου επιλογής και “ελέω Θεού” δεσποτάδες όπως ο Λαυρεωτικής και Μεσογαίας, Νικόλαος Χατζηνικολάου, να προτρέπουν με εγκύκλιό τους τους πολίτες που αδυνατούν, να μην πληρώσουν το ειδικό τέλος για τα ακίνητα. Αυτό θα πρέπει να το κάνουν άλλοι. Οι πολιτικοί, οι κοινωνικοί ή οι συνδικαλιστικοί φορείς (όλοι μαζί ή χώρια ο καθένας).
Η δική του δουλειά (όσα πτυχία και μεταπτυχιακά και να έχει) είναι τελείως διαφορετική – και φυσικά δεν είναι δουλειά του να προσπαθεί ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ (παρέα με πολλούς άλλους από διάφορους κοινωνικούς χώρους) να λάβει θέση για την επόμενη μέρα που έρχεται.
Αν θέλει να το κάνει, ας πολιτευτεί…