Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Απάντηση Μόσχου Κυτούδη σε Δελτίο Τύπου του Δήμου Αλεξάνδρειας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απαντώντας στο από 28/3/2011 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του δήμου Αλεξάνδρειας έχω να παρατηρήσω τα εξής:
Εξουσιοδότηση από το Δημοτικό Συμβούλιο να ταξιδέψουν διαπαραταξιακά στην Αθήνα είχαν ο δήμαρχος και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και όχι ο κ. ΚΑΣΝΑΚΙΔΗΣ με ένα ακόμα μέλος της παράταξης του δημάρχου.
Ο κ. Κιρκιλιανίδης και ο ένας ακόμα κάτοικος των Τρικάλων – που όμως είναι γνωστό ονομάζεται Μόσχος Κυτούδης – έχουν την εντύπωση πως σε μια δημοκρατία δεν χρειάζονται διαβατήρια, ούτε άδεια από κανέναν για να επισκεφτούν κάποιον στην Αθήνα – αρκεί αυτός να τους δεχτεί.

Πράγματι υπήρχε επιδίωξη, που είχε να κάνει με την απώλεια της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του δημάρχου. Το πόσο δίκιο είχαμε αποδεικνύεται από τα όσα ειπώθηκαν εκεί, και από τα πως μεταφέρθηκαν εδώ.
Οι λέξεις π.χ. δημοτικά σχολεία Καμποχωρίου- Βρυσακίου και Καβασίλων στην Αθήνα ξεχάστηκαν από όλους, εδώ όμως τα διαβάσαμε για επικοινωνιακούς λόγους στο δελτίο τύπου του δημάρχου. Ο καημός του δημάρχου να βρει εξιλαστήρια θύματα για να ρίξει την ευθύνη φαίνεται από μακριά και ας ήμασταν παρόντες. Νομίζει πως βρήκε τους κυβερνητικούς βουλευτές και για αλατοπίπερο προσθέτει και τον Κιρκιλιανίδη.
Μόνον άλλες εποχές χαρακτηρίζονταν ως ανάρμοστες συμπεριφορές όσων δεν συμφωνούσαν με το καθεστώς που είχε διατεταγμένους δοτούς. Σήμερα σε πλήρη δημοκρατία όλοι έχουν το δικαίωμα να διαφωνούν, οι δε δημοτικοί σύμβουλοι οφείλουν να εκφράζουν ελεύθερα τη γνώμη τους και να ψηφίζουν κατά συνείδηση.
Μόσχος Κυτούδης.

2 απαντησεις στο “Απάντηση Μόσχου Κυτούδη σε Δελτίο Τύπου του Δήμου Αλεξάνδρειας”

Δεν μας ειπατε σε ποιο ραντεβου σας ειχαν;και ποιος σας το εκλεισε;Δημοκρατια υπαρχει μονο για εσας; ή για όλους;

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.