Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Φαντομάδες!!

Πρέπει να είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο στην οποία οι δυο πραγματικοί υπαίτιοι (από πολιτικής άποψης), Σημίτης και ο Καραμανλής, έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης!
Ο άνθρωπος που με το στανιό μας έβαλε στο ευρώ, αυτός που παραμύθιασε με την  “οικονομικά ισχυρή Ελλάδα” άπαντες και όχι μόνο εμάς με τη βοήθεια κάποιων Οίκων (επιβεβαίωση το ότι χθές προσέφυγε στα ευρωπαϊκά δικαστήρια η Bloomberg κατά της ΕΚΤ, ώστε να μάθει τι έγινε και οι Έλληνες το 2001 “εξαφάνισαν” ελλείμματα κάποιων δισεκατομμυρίων ευρώ κάνοντας χρήση των swaps), αυτός λοιπόν έχει εξαφανιστεί. Ακόμη θυμάμαι τη μέρα που επιδείκνυε, έχοντας δίπλα του τους τραπεζίτες, τα πρώτα χαρτονομίσματα που βγήκαν από ΑΤΜ στη χώρα. Και όλοι πανηγυρίζαμε επειδή ήμασταν στους …ισχυρούς, πανάθεμά μας!
Επίσης λείπει από την πιάτσα ο διάδοχός του, ο έτερος Κώστας. Πήρε την Ελλάδα μέσα στο  πλαστό όνειρο και την έστειλε να βλέπει εφιάλτες μέσα σε 5,5 χρόνια, κυρίως λόγω απραξίας και των πάρτι που γίνονταν από τα παιδιά με τα λευκά κολάρα. Εκεί που τους είχαμε παραμυθιάσει και μπορούσαμε έστω και στη ζούλα να κάνουμε κάτι καλό, εκεί που όλοι μιλάγανε για εμάς με τα καλύτερα λόγια (επειδή έτρωγαν στις πλάτες μας με χρυσά κουτάλια), δεν το χρησιμοποιήσαμε υπέρ μας, το αφήσαμε ανεκμετάλλευτο ακόμη και αυτό, το  κίβδηλο αλλά χρυσοπληρωμένο. Τέτοια ανικανότητα! Και αυτός έχει εξαφανιστεί.