Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Άκαιρες συγκρίσεις και άστοχα ερωτήματα

Χθες, σε μια αποστροφή του λόγου του στο Κοινοβούλιο ο υπουργός Γ. Παπακωνσταντίνου τα έβαλε με τον Σαμαρά (κυρίως) που μίλησε για την Ιρλανδία και για το ότι έκανε παζάρια με το ΔΝΤ ενώ εμείς τους δεχθήκαμε με κατεβασμένα τα σώβρακα. Και καθόταν και αναρωτιόνταν και οι δυο για το ποιος είναι καλύτερα, εμείς ή οι Ιρλανδία.
Πλάκα έχουν που το συζητάνε το θέμα μεταξύ τους, πολύ πλάκα! Στα ίδια σκατά είμαστε όλοι, και αυτοί αναρωτιόνται ποιός είναι στην επιφάνεια και ποιος όχι, λες και παίζει ρόλο!!
Αλήθεια, συζητήσαμε με τους Έλληνες πολίτες τι θα γίνονταν αν η χώρα είχε κηρύξει στάση πληρωμών;” ρώτησε ο υπουργός.
Φυσικά και δεν το συζητήσατε το θέμα κε υπουργέ μου. Όπως δεν συζητήσατε ούτε την υπογραφή του Μνημονίου με τους Έλληνες πολίτες, ούτε συζητάτε φυσικά την υπογραφή των μικρών μνημονίων (12 είναι τα Μνημονιάκια, το είπατε εσείς έμμεσα πριν από μέρες, το γράφαμε εδώ, το επιβεβαίωσε χθες η Αλέκα) με κανέναν. Εσείς έχετε το δικαίωμα της υπογραφής τους, χωρίς να περνάνε καν από τη Βουλή…
(ντεμέκ και τζάμπα θεατρικές παραστάσεις, για να περνάει η ώρα. ο ανηψιός του θείου κόντρα στον συγκάτοικο. πιάσε το αυγό και κούρευτο δηλαδή…)