Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Τι θα γίνει εδώ; Μάθετε, πείτε μας και όλοι εμείς μαζί σας για να μην το κλείσουν!


Μου το επισήμαναν και οφείλω να το αναδημοσιεύσω. 

Αφορά τη μοναδική ίσως σοβαρή αθλητική υποδομή του νέου μας Δήμου, το κολυμβητήριο. Ίσως να έρθουμε αντιμέτωποι με την ανάγκη να κλείσει, μαζί με άλλα κολυμβητήρια.
Εγώ απλά θα ήθελα να ρωτήσω – σε ποιόν να απευθυνθώ αυτό είναι το θέμα, οπότε ας απευθυνθώ τη νέα διοίκηση του Δήμου. Γιατί αν γίνει κάτι, θα γίνει από την Πρωτοχρονιά και μετά, όταν θα έχει αναλάβει: πρέπει να μάθετε τι πρόκειται να γίνει με το κολυμβητήριο του δικού μας Δήμου.
Και μια προτροπή: Κυνήγηστε το το θέμα, όσο μπορείτε! Και θα έχετε  αρωγό μια κοινωνία 40.000 ατόμων, να είστε σίγουροι!
Διαβάστε τώρα την είδηση, από τα ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ

Το είδαμε στις ειδήσεις και μελαγχολήσαμε. Σήμερα κλείνει οριστικά το Κολυμβητήριο της Ξάνθης. Ακολουθώντας τη μοίρα των περισσοτέρων κολυμβητηρίων της χώρας, το παλαιότερο της Θράκης κλείνει λίγο πριν τις γιορτές.
Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού της Ξάνθης, αυτό γίνεται για «οικονομικούς, τεχνικούς και διαδικαστικούς λόγους». Αναφέρει επίσης ότι το φαινόμενο αφορά περισσότερες από τις μισές πισίνες ολυμπιακών προδιαγραφών της χώρας και επισημαίνει ως παράδειγμα την Κομοτηνή, την Καβάλα, τα δύο κολυμβητήρια της Θεσσαλονίκης, το Βόλο κ.λπ. που διακόπτουν τη λειτουργία τους! Όπως είναι προφανές οι δήμοι δεν έχουν τη δυνατότητα να συντηρούν τα κολυμβητήρια και τα περισσότερα από τα μισά δημοτικά κολυμβητήρια σε λίγες μέρες θα είναι κλειστά! Το μεγαλύτερο βάρος σε όλες τις περιπτώσεις είναι το θέμα του πετρελαίου για τη θέρμανση και είναι χαρακτηριστικό ότι σε πολλές πόλεις δεν βρίσκονται ενδιαφερόμενοι προμηθευτές να υποβάλλουν προσφορά εξαιτίας της καθυστέρησης που παρατηρείται στις πληρωμές.
Φυσικά, όταν κολυμβητήρια μεγάλων πόλεων με πλήθος φοιτητών κλείνουν, το ερώτημα είναι τι μέλλει γενέσθαι με το κολυμβητήριο της Νάουσας, δεδομένου ότι τα οικονομικά προβλήματα είναι και στην πόλη μας τεράστια. Υπάρχει πρόβλημα; Υπάρχει πιθανότητα αναστολής λειτουργίας του κολυμβητηρίου μέσα στο προσεχές διάστημα; Θα μας απαντήσει κανείς;