Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Σε 12 δόσεις οοοοόλα τα μέτρα

Τι είπε πάλι…..!
Εν ολίγοις είπε ότι είναι συνολικά 12 οι δόσεις που αναμένουμε να μας στείλουν οι δανειστές, οπότε το Μνημόνιο θα πρέπει να επικαιροποιείται συχνά. Δηλαδή θα αυξάνονται συνεχώς τα μέτρα που θα λαμβάνονται, λίγο πριν από κάθε εκταμίευση;;;
Όσο για τα μέτρα που είναι τα …τρέχοντα, πάμε για πούλημα των πάντων (σίγουρα θα μείνει κάτι για πούλημα για να ικανοποιηθούν οι δανειστές μας και να στείλουν τις επόμενες δόσεις). Στην χθεσινή διυπουργική αποφασίστηκε να προσληφθούν σύμβουλοι (και άλλα λεφτά για αμοιβές; Τόσους κηφήνες οικονομολόγους έχει το δημόσιο!) για να προχωρήσουν τις αποκρατικοποιήσεις μέσα στο πρώτο τρίμηνο το 2011. Πάνε για εκποίηση αεροδρόμια, δρόμοι, λιμάνια, τρένα, καζίνο (αυτά ας τα κλείσουν, καλό θα κάνουν) και άλλα τέτοια!
Εσείς ξαναδείτε αυτό, η επανάληψη είναι η μητέρα της μαθήσεως. Θα το βάζω μέχρι να καταλάβουμε που μας έμπλεξαν, μέχρι να φύγουν (σιγά μην φύγουν) – αν και θα πρέπει να αλλάξω το όνομα του βίντεο, όταν το ανέβασα ήταν “next step”, τώρα θα πρέπει να το ονομάσω “present actions”: