Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Δήλωση Τσιάπλα για τα "σενάρια"

Δελτίο τύπου

Είναι προφανής η χειραγώγηση των ψηφοφόρων που επιχειρείται τις τελευταίες ημέρες από τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, το καθένα για τα δικά του συμφέροντα και για τους δικούς του προφανείς λόγους.

Όμως επειδή όλα τα πράγματα έχουν τα όριά τους για αυτό θέλω να καταστήσω σαφές και να ξεκαθαρίσω ότι δεν είχα καμιά προσωπική επαφή με κανέναν από τους δυο διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου, πλην της τηλεφωνικής επικοινωνίας, στην οποία δήλωσα ότι εμείς, ως παράταξη, πήραμε ομόφωνη απόφαση κατά την οποία ο καθένας μπορεί και είναι σε θέση να κρίνει και να αξιολογήσει και εν τέλει να πράξει το κατά την άποψή του καλύτερο για τον Δήμο. Ομοίως οι συμπολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους για την επαναληπτική εκλογή της 14ης Νοεμβρίου έχουν γνώση και κρίση για να επιλέξουν το καλύτερο για αυτούς και τον Δήμο μας.

Σε ότι με αφορά στο τελευταίο δημοσίευμα της εφημερίδας «ο Πολίτης» στην έκδοση της Πέμπτης 11.11.2010 οφείλω να ευχαριστήσω τον συντάκτη γιατί έστω και κατόπιν εορτής, αναγνώρισε το πολιτικό μου ανάστημα και την θέλησή μου αλλά και επιμονή μου για προσφορά στον τόπο, κάτι όμως που συστηματικά ξεχνούσε στο άμεσο πρόσφατο παρελθόν, και δεν μπορώ να μην είμαι επιφυλακτικός για τους λόγους και την χρονική στιγμή που επέλεξε να το κάνει αυτό, (βέβαια η προσπάθεια με την «Συνεργασία Πολιτών» για επικοινωνιακούς λόγους-λάθη δεν είχε την τύχη που της άξιζε, κατά δήλωση του συντάκτη).

Όμως σε καμιά περίπτωση δεν βρέθηκα αλλά και ούτε βρίσκομαι σε δίλημμα σε ότι αφορά την επιλογή μου για την δεύτερη Κυριακή.


Τώρα τι σχέση ιδεολογική μπορεί να έχει η σύμπραξη Γκιόνογλου – Χαλκίδη (που στηρίχτηκε και από άλλους βουλευτές έμμεσα και άμεσα, όλοι γνωρίζουμε τον ρόλο που έπαιξαν, είναι μικρή η κοινωνία που ζούμε) με την μέχρι τώρα πορεία μου σε κομματικό αλλά και αυτοδιοικητικό επίπεδο, είναι ένα ζήτημα προς διερεύνηση, και βέβαια σε καμία περίπτωση λόγος εύνοιας ή προσέγγισης. Άλλωστε καθομολογία του συντάκτη μέχρι τώρα διατήρησα ψηλά τον πήχη των αρχών και των αξιών μου και τίποτα δεν είναι ικανό για να τις αλλοιώσει. Έτσι λοιπόν επειδή τα πάντα στην ζωή πρέπει να διέπονται από ήθος και αξιοπρέπεια δηλώνω για μια ακόμη φορά ότι η ομόφωνη απόφασή της «Συνεργασίας Πολιτών» όχι μόνο με εκφράζει απόλυτα, αλλά και σέβεται τους συμπολίτες και την κρίση τους, μπορούν δε να αποφασίσουν από μόνοι τους το καλύτερο για τους ίδιους και τον τόπο.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Θανάσης Τσιάπλας

Μία απάντηση στο “Δήλωση Τσιάπλα για τα "σενάρια"”

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.