Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Δήλωση "Συνεργασίας Πολιτών" για τις εκλογές

Το δελτίο τύπου που απέστειλε ο συνδυασμός “Συνεργασία Πολιτών Νέου Δήμου Αλεξάνδρειας” και είναι υπογεγραμμένο από τον Θανάση Τσιάπλα αναφέρει τα εξής:

Με το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμπολίτες αυτούς που μας ψήφισαν αλλά και αυτούς που δεν μας ψήφισαν. Θεωρούμε ότι το αποτέλεσμα αυτό με τέτοιες συνθήκες πόλωσης και σε πολλές περιπτώσεις τρομοκρατίας και πιέσεων που δεν τιμούν την δημοκρατία είναι άκρως ικανοποιητικό Είναι για μας ύψιστη τιμή να συμμετέχουμε στο νέο δημοτικό συμβούλιο. Δεσμευόμαστε ότι θα λειτουργήσουμε δυναμικά όχι μόνο στην ανάδειξη αλλά και την επίλυση των προβλημάτων, με στόχο πάντα το όφελος των συμπολιτών.

Όσον αφορά την επαναληπτική εκλογή της 14ης Νοεμβρίου οι πολίτες έχουν και γνώση αλλά και κρίση για να επιλέξουν το καλύτερο για αυτούς και τον Δήμο μας.

Για την Συνεργασία Πολιτών του νέου δήμου Αλεξάνδρειας

Θ. Τσιάπλας

2 απαντησεις στο “Δήλωση "Συνεργασίας Πολιτών" για τις εκλογές”

(μου αρεσε και σου το στελνω απο το Ρουμλουκι on line)
Μετά από την οριακή νίκη του συνδυασμού ‘’ελπίδα για την Αλεξάνδρεια’’ του Φώτη Δημητριάδη, έναντι του συνδυασμού του Μπάμπη Γκιόνογλου ‘’Ρουμλούκι – Αλεξάνδρεια πορεία στο μέλλον’,’ ο προεκλογικός πυρετός αναμένεται να φτάσει σε υψηλές θερμοκρασίες στο δεύτερο επαναληπτικό γύρο.

Από το στρατόπεδο του Μπάμπη Γκιόνογλου λένε ότι το αποτέλεσμα είναι αναστρέψιμο και με πολλές πιθανότητες για τη νίκη αλλά με μια προϋπόθεση: Ο Αλεξανδρινός λαός να αποφασίσει να βγάλει δήμαρχο.

Ένα άλλο σημείο που μέχρι χτες δεν είχε ξεκαθαρίσει ακόμη, είναι ποια θα είναι η στάση που θα κρατήσει ο συνδυασμός της Συνεργασίας Πολιτών με επικεφαλής τον Θανάση Τσιάπλα.

Σήμερα με επιστολή του στα ΜΜΕ, ο κ. Τσιάπλας ξεκαθάρισε ότι η στάση του στον δεύτερο επαναληπτικό γύρο θα είναι ουδέτερη, λέγοντας ότι οι πολίτες έχουν κρίση να επιλέξουν τον καλύτερο για τον νέο δήμο Αλεξάνδρειας.

Από έγκυρες πληροφορίες που έχουμε, κάποια πρωτοκλασάτα στελέχη της Συνεργασίας Πολιτών έχουν ήδη προσχωρήσει στην παράταξη του Μπάμπη Γκιόνογλου, αφού, όπως μας είπαν, θεωρούν ότι είναι πιο κοντά στον φυσικό-πολιτικό τους χώρο.

Γεγονός πάντως είναι ότι η Αλεξάνδρεια – η μεγάλη δεξαμενή ψήφων του Ρουμλουκιού – είναι αυτή που θα εκλέξει τον νέο δήμαρχο. Οι Αλεξανδρινοί, την πρώτη Κυριακή έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας στην παράταξη Γκιόνογλου για όλες τις παραλήψεις, την ολιγωρία, ακόμα και για την αλαζονεία που επέδειξαν κάποια στελέχη της παράταξης την τελευταία τετραετία. Το μήνυμα ελήφθη από την παράταξη Γκιόνογλου και αναλύεται.

Από το αντίπαλο πάλι στρατόπεδο του Φώτη Δημητριάδη, πολλά στελέχη δηλώνουν μεταξύ τους, ότι η νίκη είναι σίγουρη, αγνοώντας ίσως την τελική απόφαση του εκλογικού σώματος. Πάντως όπως ακούγεται σε συζητήσεις, ‘’ο Αλεξανδρινός λαός δεν έχει ακόμη αποφασίσει να παραδώσει τα ινία του νέου δήμου, σε μια ομάδα συνταξιούχων στρατιωτικών και δημοσίων υπαλλήλων, που η πολιτική τους ανέλιξη στηρίχθηκε κυρίως στην ενασχόλησή τους με κομματικούς μηχανισμούς.

Άλλωστε οι δημοκρατικές δυνάμεις της Αλεξάνδρειας δεν μίλησαν ακόμα, παρά μόνο με την αποχή τους’’.

Περιμένουμε…

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.