Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Δ’ ΕΘΝΙΚΗΣ


Τελικά ίσως και να είχε δίκιο ο Σαββόπουλος, όταν έλεγε πως την ιστορία στην Ελλάδα τη γράφουν οι παρέες. Γιατί αυτές είναι που κάνουν πραγματικότητα τα ωραία, αυτά που ξεκινάνε για πλάκα και καταλήγουν να αποδίδουν τα μέγιστα.
Άλλωστε, το τραγούδι επιβεβαίωσαν οι ίδιοι οι προπονητές των ομάδων υδατοσφαίρισης που έλαβαν μέρος στο Πρωτάθλημα την Δ’ Εθνικής που έγινε στην Αλεξάνδρεια: όσοι μίλησαν στο sportorama.gr (το οποίο και μετέδωσε τελικό και ημιτελικό χθες το απόγευμα) είπαν πως ξεκίνησαν χαλαρά, σαν παρέα, τις ομάδες τους και βρέθηκαν να διεκδικούν άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Για την ιστορία: τον τελικό κέρδισε με 6-9 η ομάδα της Νίκης Βόλου*, στη 2η θέση ο Νηρέας Κατερίνης και στην 3η ο Ν.Α.Σ. Ημαθίας. Και οι 3 ομάδες από τη νέα περίοδο θα παίξουν στην επόμενη κατηγορία. Στο τέλος απένειμαν τα μετάλλια και τα κύπελλα οι δήμαρχοι Αλεξάνδρειας και Πλατέος καθώς και η αντινομάρχης Ολυμπ. Ιακωβίδου. Στον τελικό ήταν και ο Νομάρχης.

*που πάει το αστεράκι; Μα στο ότι ξαφνικά το σόι έγινε πρωταθλητής! Γιατί μόλις χθες έμαθα ότι στην ομάδα της Νίκης παίζει συγγενής. Αυτά Γιάννη μου τα λένε νωρίτερα, όχι τελευταία μέρα. Αλλά είπαμε: “φτιάχνουν οι Έλληνες κυκλώματα και ιστορία οι παρέες“…

οι εικόνες είναι από τη ζωντανή μετάδοση του sportorama.gr, το οποίο και αυτό είναι άξιο συγχαρητηρίων.