Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 42

Κλείδωσαν τις υποψηφιότητές τους αμφότεροι. Ο ένας έπαιζε ουσιαστικά χωρίς αντίπαλο στο δικό του “στρατόπεδο”, αφού η υποψηφιότητά του ήταν λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη. Ο άλλος είχε λίγο περισσότερο δουλειά να κάνει αλλά τελικά επελέγη.
Τώρα θα προχωρήσουν με σταθερά βήματα στη συγκρότηση των ψηφοδελτίων τους. Μην ξεχνάτε: 168 νοματαίοι δε βρίσκονται εύκολα!

Πάντως όσοι εξακολουθούν ακόμη να μιλάνε για ψηφοδέλτια ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ είναι βαθιά νυχτωμένοι! Οι λόγοι; Εξαιρετικά απλοί και μόνο τρεις:
1) και στους 2 συνδυασμούς θα υπάρχουν άνθρωποι που προέρχονται και από τα 2 κόμματα.
2)
με την απαξίωση που σήμερα εισπράττουν τα κόμματα, ίσως το άκουσμα “στήριξη από ΝΔ” ή “στήριξη από ΠΑΣΟΚ” να απομακρύνει τους ψηφοφόρους.
3) δεν είναι τελικά ξεκάθαρο αν η στήριξη/χρίσμα από ένα κόμμα είναι για τους υποψήφιους δημάρχους και τον τόπο “ευλογία ή κατάρα”. Γιατί με την όλη διαδικασία “φορτώνονται” στο ψηφοδέλτιο και οι …επαγγελματίες του χώρου.

Όσο για κάποιους άλλους – που ονειρεύονται μεταπηδήσεις από το ένα “στρατόπεδο” στο άλλο – οι περισσότεροι θα μείνουν με το όνειρο: μόνο οι (κατά την κρίσιν του αρχηγού) άξιοι και ικανοί να φέρουν ψήφους θα εισέλθουν. Και αυτοί είναι ελάχιστοι. Οι υπόλοιποι πρέπει να αντιληφθούν πως ήρθε η ώρα να ιδιωτεύσουν και να επιστρέψουν στο σπίτι τους, να μην κάνουν πλέον όνειρα για δημοτικό συμβούλιο και θεσάρες. Ή in extremis, να τους δεχθούν ως υποψήφιους σε τοπικά συμβούλια (χωρίς εγώ να θέλω να μειώσω την προσφορά των τοπικών συμβουλίων. Αυτοί το βλέπουν έτσι).

Μία απάντηση στο “ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 42”

Η αποψημου ειναι οτι η στηριξη ενος ψηφοδελτιου απο κομμα στην παρουσα φάση ειναι απαραιτητη γιατι προκειται για νεο διευρυμένο νδημο οπου δεν γνωριζόμαστε και πολυ καλα
Τον λιγο καιρο που μελετω την πολιτική ανθρωπο-γεωγραφια της περιοχης, ανακαλύπτω με εκπληξη οτι υπαρχουν πράγματι αξιοι και καθαροι ανθρωποι που προσφερουν στην κοινωνιο και αυτο με κανει πολυ χαρουμενο σε μια εποχη πληρους

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.