Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΜΙΑ ΜΠΑΝΑΝΑ ΔΩΡΟ!


Το διάβασα σε κάποιο blog (δε θυμάμαι ποιο, και ας με συγχωρήσει ο blogger που το ανακάλυψε), μπήκα και εγώ και το είδα.

Και το αναπαράγω, γιατί πολλά ακούγονται για τους blogger (πως γράφουν ό,τι θέλουν, πως είναι αναξιόπιστοι οι blogger, πως δε διασταυρώνουν τις πηγές τους κλπ κλπ).
Όσοι τα λένε έχουν σε πολλά απόλυτο δίκιο: στην προσπάθεια για περισσότερα κλικ πολλοί γράφουν ότι τους καπνίσει, χωρίς καν να περιμένουν την επιβεβαίωση ή χωρίς να υπάρχει κάτι το ουσιαστικό.

Όμως η εικόνα χάρισμα σε αυτούς που ακόμη πιστεύουν στην “αντικειμενική” ενημέρωση που υποτίθεται πως μας χαρίζουν τα δημοσιογραφικά συγκροτήματα, στην “ανεξάρτητη”, στην “αδέσμευτη”, στην “άνευ σκοπιμοτήτων”. Χάρισμα σε αυτούς που λένε πως ασκούν λειτούργημα και όχι επάγγελμα…

βρείτε τη διαφορά. ο νικητής έχει μια μπανάνα δώρο!

πάντως είναι αδύνατο να διαψευστεί, γιατί η πρώτη εικόνα είναι από την cache του google ενώ η δεύτερη αυτή που βλέπουν οι χρήστες που είναι online (η google κάνει μια γύρα αραιά και που στο internet και αποτυπώνει προσωρινά τι υπάρχει σε κάθε site που επισκέπτεται. Αν το αλλάξεις, αργεί να αλλάξει και την cache = το έχεις …”διορθώσει”!!).