Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ Η ΔΙ.ΑΣ. ;

Επειδή – όπως ξαναγράφηκε – η “Περισκόπηση” έχει παντού άκρες και κυρίως φίλους αναγνώστες, έμαθα πως ίσως να μας έρθουν (αν υπάρξει η σχετική έγκριση) 14 μέλη της ομάδας ΔΙ.ΑΣ της αστυνομίας στην περιοχή και συγκεκριμένα στο Τμήμα της Αλεξάνδρειας.
Πρόκειται για ομάδα που κινείται με μηχανές μεγάλου κυβισμού και 2 αναβάτες-αστυνομικούς σε κάθε μηχανή, από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα, στο χώρο ευθύνης του αστυν. τμήματος που ανήκει και σκοπό έχει τη γρήγορη επέμβαση.

Μακάρι να συγκροτηθεί μια τέτοια ομάδα και στην περιοχή μας, μήπως και μπει φρένο στην παραβατικότητα ορισμένων (που βασίζεται ΚΑΙ στην αδυναμία αστυνόμευσης λόγω έλλειψης προσωπικού και μέσων που έχουμε στην περιοχή). Το ζήτημα είναι να βγαίνουν οι της ΔΙ.ΑΣ. και στα χωριά, γιατί οι διαρρήξεις στα χωριά του νέου Δήμου έχουν γίνει πια μάστιγα.
Νεώτερα για παλαιότερη ανάρτηση (στην οποία έγραφα πως ίσως πάνε για κλείσιμο τα τμήματα σε Πλατύ και Μελίκη) θα σας έχω σύντομα. Μη γίνει μόνο καμιά “τράμπα” και σε αντικατάσταση των τμημάτων και του προσωπικού τους θα έχουμε την ομάδα ΔΙ.ΑΣ μόνο.

Μία απάντηση στο “ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ Η ΔΙ.ΑΣ. ;”

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.