Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΛΟ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ


Στις 29, 30 και 31 Ιουλίου η ημιτελική φάση,
που θα γίνει και πάλι στην Αλεξάνδρεια


Τελείωσε χθες η πρώτη φάση των αγώνων που διεξήχθησαν στο κολυμβητήριο της Αλεξάνδρειας. Και από όσα είδα στη ζωντανή μετάδοση του χθεσινού τουλάχιστον αγώνα, που έκανε το ημαθιώτικο sportorama (από όπου και οι εικόνες), αρκετός ήταν ο κόσμος που παρακολούθησε τα παιχνίδια.

Θα μου πείτε: που κάθισαν οι θεατές, αφού δεν υπάρχουν κερκίδες στο κολυμβητήριο (το σχολιάσαμε με κάποιους αναγνώστες σε προηγούμενη ανάρτηση, με καλή διάθεση και χιούμορ). Έβαλαν κερκίδες που είναι πτυσσόμενες και το θέμα λύθηκε.

Πάντως, με την ευκαιρία διεξαγωγής των αγώνων αυτών, φάνηκαν 3 πράγματα:
1) μια χαρά σπορ είναι και με πολλές συγκινήσεις,
2) το κολυμβητήριο χρειάζεται κερκίδες (είτε για να φιλοξενεί αγώνες, είτε για να μπορούν κάπου να κάθονται οι γονείς όσων παιδιών πηγαίνουν για να μάθουν να κολυμπούν*)
3) όταν θέλουν (οι όποιες αρχές), βρίσκουν λύσεις σε χρόνο dt και λύνουν προβλήματα.

Δεν μένω σε αποτελέσματα, ομάδες, παίκτες κλπ κλπ, για δυο λόγους: α) δεν το κατέχω το …άθλημα οπότε ό,τι και να πω θα είναι λίγο ή λανθασμένο, β) σκοπός της ανάρτησης είναι η ανάδειξη του γεγονότος και του αθλήματος, όχι του ονόματος κάποιας ομάδας.

*γονείς μου έστειλαν και φωτό από ένα λυόμενο και κάποιες καρέκλες που μπήκαν στο χώρο, πριν από 1 περίπου μήνα. Θεωρώ τη λύση προσωρινή, οπότε δεν τη σχολιάζω καν.