Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ; ΘΑ ‘ΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ, ΘΑ ‘ΡΘΟΥΝ….


Τ
ι γίνεται; Τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για τα “δημοτικά”; Το λέω γιατί έλαβα αρκετά τηλεφωνήματα – δε μιλάω για τις ερωτήσεις στο δρόμο – που ρωτούσαν αν δεν ήταν μόνο ένα πρωταπριλιάτικο αστείο η “άλλη” υποψηφιότητα για το δημαρχιακό θώκο!

Υπάρχουν “ενδιαφερόμενοι” για την βαθιά και πολυτελή δημαρχιακή καρέκλα, δόξα τω Θεώ! Μην σας παίρνει από κάτω, δε θα μείνουμε μόνο με 2-3 υποψηφιότητες. Άσε που (ως άλλη Πυθία, των νεωτέρων όμως χρόνων) προβλέπω το λιγότερο 4 ψηφοδέλτια στις δημοτικές του Νοεμβρίου. Δηλαδή να αναμένουμε να “βγούν στο βουνό” με αντάρτικα ψηφοδέλτια και κάποιοι που θεωρούν πως θα τα καταφέρουν και από μόνοι τους, χωρίς τις κομματικές στηρίξεις και χρίσματα – αν και θα είναι εξαιρετικά δύσκολο όχι μόνο να εκλεγούν αλλά ακόμη και να καταρτίσουν συνδυασμούς.
Γιατί; Μα γιατί ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ η πολιτική είναι πάνω από όλα “ψώρα”, “αρρώστια”, “λόξα” – είναι πληγή που δεν κλείνει εύκολα. Και αν είσαι και ολίγον ματαιόδοξος και δεν αναγνωρίζεις τα “σημάδια”, όσα χρόνια και αν περάσουν από την τελευταία σου – ατυχή ή όχι – ενασχόληση με αυτή, τότε δεν προτίθεσαι να την παρατήσεις ποτέ…

Τα λαμόγια που ασχολούνται με την πολιτική απλά για να τα κονομήσουν αποτελούν άλλη συνομοταξία πολιτικών, με την οποία δεν αξίζει καν να ασχοληθούμε!

Μία απάντηση στο “ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ; ΘΑ ‘ΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ, ΘΑ ‘ΡΘΟΥΝ….”

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.