Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ

Μετά τον Φώτη Δημητριάδη και την κίνηση πολιτών “Νέα Εποχή”,  ένα ακόμη ψηφοδέλτιο (και μια ακόμη υποψηφιότητα για το χρίσμα που θα οδηγήσει στην καρέκλα του δημάρχου Αλεξάνδρειας) έγινε γνωστό χθες το βράδυ. Η απόφαση κυοφορούνταν εδώ και πολλές μέρες και η επιλογή της ημέρας της δημοσιοποίησης της δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού ο υποψήφιος για το χρίσμα και οι συν αυτώ ανέμεναν μια σειρά από εξελίξεις για να κάνουν γνωστές τις προθέσεις τους.
Σκοπός του ψηφοδελτίου αυτού θα είναι να προσεγγίσει κυρίως τους νέους που είναι αγανακτισμένοι με την κατάσταση στην πολιτική (την ανεπάρκεια και την υποκρισία που κυριαρχούν), γιαυτό άλλωστε πρόθεση όσων ξεκινούν αυτή την ιστορία είναι να συμμετάσχουν στο υπο συγκρότηση ψηφοδέλτιο όσο το δυνατό περισσότεροι νέοι σε ηλικία άνθρωποι, άφθαρτοι πολιτικά.
Επίσημη ανακοίνωση θα διανεμηθεί σήμερα στα τοπικά ΜΜΕ ενώ – λόγω των εορτών και Μεγάλης Πέμπτης ειδικότερα – η συνέντευξη που ήθελαν να παραχωρήσουν θα γίνει την επόμενη εβδομάδα σε γνωστό καφέ της Αλεξάνδρειας, ώστε να εκθέσουν το σχέδιο τους για τον νέο “καλλικράτειο” Δήμο ενώ ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου ….
…σκοπεύει έστω και ετεροχρονισμένα να μας ευχηθεί καλό μήνα! Πρωταπριλιά σήμερα, προσέξτε τι θα σας πουν και τι θα διαβάσετε!!!!

Για να δείτε πως μπορούμε να σας κάνουμε να ενδιαφερθείτε λιγάκι – αλλά και για να καταλάβετε τι μπορεί να γίνει χωρίς λόγο και για πλάκα, ακόμη και μέσα από ένα μικρό blog (πόσο μάλλον από τα μεγάλα ΜΜΕ). Η φωτό είναι το αρνητικό μιας φωτογραφίας του υπουργού Γ. Παπακωνσταντίνου. Άντε καλό μήνα σε όλους.