Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΣΤΑΧΤΗ ΑΠΟ ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΠΤΗΣΕΙΣ: ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


Αγαπητέ μου,

σου γράφω για να σε ενημερώσω πως δεν είναι δυνατόν να πιούμε σήμερα τον πρωϊνό μας καφέ, αφού όπως ανακοίνωσαν χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί οι ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΕΣ τηλεοράσεις, οι πτήσεις είναι αδύνατες λόγω της τέφρας.
Οπότε είμαι και εγώ ένας από αυτούς που πλήττονται από αυτή τη θεομηνία, αφού ΚΑΙ εγώ (μαζί με εκατομμύρια άλλους Έλληνες) δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω και σήμερα το αεροπλάνο για τις καθημερινές μου μετακινήσεις.
Μην εκπλήσσεσαι για το e-mail αυτό. Κάτι παραπάνω από εμάς τους αδαείς ξέρουν τα κανάλια, τα οποία εχθές έκαναν πρώτο θέμα την …ηφαιστειακή τέφρα και τα προβλήματα που αυτή δημιουργεί στις πτήσεις. Μισή ώρα θέμα σε όλα τα κανάλια ήταν, τι ξέρουμε εμείς….

1) για την έρευνα στη goldman sachs οι περισσότεροι το έκαναν γαργάρα. Έρευνα στο εξωτερικό φυσικά, όχι εδώ! Ελέγχεται ο αντιπρόεδρος του ευαγούς αυτού ιδρύματος επειδή άλλα έλεγε στους κολλητούς του με e-mail και άλλα στους επενδυτές-πελάτες του. Τέτοια η αξιοπιστία του …οίκου που κρίνει την οικονομία μας, που κατευθύνει τις αγορές, που ανεβοκαταβάζει τα spreads και με τον οποίο οίκο συνεργαζόμαστε εδώ και χρόνια……!
2) το μόνο καλό που έκανε η τέφρα στη χώρα ήταν πως καθυστέρησε την άφιξη των καλόπαιδων του ΔΝΤ. Αλλά υπάρχουν και οι τηλεδιασκέψεις, την τεχνολογία μου μέσα….!