Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΑΤΕ ΠΛΑΤΕΟΣ

Σημαντικές διακρίσεις και μετάλλια απέσπασαν αθλητές του Συλλόγου Καράτε Πλατέος, σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα Καράτε που πραγματοποιήθηκαν τον Μάρτιο από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε (ΕΛΟΚ).
Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καρατε Παίδων-Κορασίδων που διεξήχθη στη Χαλκίδα, στις 20-21/3/2010, από την ΕΛΟΚ και στο οποίο συμμετείχαν 1000 περίπου αθλητές από 350 σωματεία απ’ όλη την Ελλάδα που κάνουν καράτε W.K.F. (Παγκόσμιας Ομοσπονδίας), ο Σύλλογος Καράτε Πλατέος συμμετείχε με 3 αθλητές. Τον Μούρνο Σωτήρη (1η θέση), την Ξανθοπούλου Νίκη (3η θέση) και την Παρασχοπούλου Άννα, που, παρά την απειρία της (πρώτη συμμετοχή), έδειξε μεγάλη ψυχική δύναμη στο αγώνισμα του ΚΟΥΜΙΤΕ.
Επίσης, στα πλαίσια του Πρωταθλήματος Καράτε Ανδρών-Γυναικών της ΕΛΟΚ που διεξήχθη στη Βέροια (5-6/3/2010) και στο οποίο συμμετείχαν περίπου 150 αθλητές από όλη την Ελλάδα -αναμεσα τους Παγκόσμιοι, Ευρωπαίοι και Βαλκάνιοι Πρωταθλητές-, ο Σύλλογος Καράτε Πλατέος συμμετείχε με 5 αθλητές, τους: Γερόπουλο Σταύρο (3η θέση), Δεμπρόπουλο Θωμά (3η θέση) Καρκαμάνη Ιωάννη (3η θέση), Κωστόπουλο Θεοφανη και τον προπονητή του Συλλόγου κ. Ξανθόπουλο Χρήστο.