Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΠΕΡΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ & ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ


Το blog (ή αλλιώς weblog) είναι ένας χώρος μέσα στο αχανές internet στον οποίο γράφουμε απόψεις, αφήνουμε το αποτύπωμά μας. Εμείς στη χώρα μας το πήγαμε ένα βήμα πιο μπροστά, το κάναμε ένα μέσο στο οποίο γράφουμε και ειδήσεις (αφού συνήθως η τοπική ειδησεογραφία είναι ξεχασμένη και τα τοπικά προβλήματα αναλύονται μόνο μέσα στις τοπικές εφημερίδες ή ΜΜΕ) ενώ αναρτούμε και απόψεις τρίτων (που δεν είναι οι διαχειριστές του blog).
Το blog λοιπόν αυτό είναι ανοιχτό και δημοσιεύει απόψεις και σχόλια για ότι συμβαίνει στην Ημαθία, δόξα τω Θεό η αναγνωσιμότητα του είναι πλέον επιβεβαιωμένη.
Με έναν όρο όμως: για τη δημοσίευση απόψεων ισχύουν τα όσα ισχύουν και για τη δημοσίευση των σχολίων (*δείτε περισσότερα στη φόρμα αποστολής σχολίων). Φυσικά οι απόψεις αυτών που υπογράφουν τα κείμενά τους δεν με εκφράζουν ούτε με δεσμεύουν απαραίτητα.
Ανοιχτό λοιπόν το blog, σε κάθε άποψη που νομίζετε πως πρέπει να αναρτηθεί για να γίνει ευρύτερα γνωστή…..


το παρόν αποτελεί την απάντησή μου σε όσους νομίζουν πως αναρτώ ότι θέλω ή ότι μου είναι αρεστό. Ευτυχώς αυτό δε συμβαίνει και ούτε πρόκειται να συμβεί ποτέ, απόδειξη το γεγονός οτι συχνά φιλοξενώ απόψεις ανθρώπων που ούτε κατ΄όψη γνωρίζω. Γιατί το σημαντικό τελικά είναι να είσαι ενεργός πολίτης και να λες την άποψή σου. Τουλάχιστον κάποιοι έχουν τα ….. και γράφουν με ονοματεπώνυμο αυτά που θέλουν.
Και αν σε κάποιους ΔΕΝ αρέσουν τα γραφόμενα μου (ή αυτά που φιλοξενώ και γράφουν άλλοι) σύμφωνα με υπολογισμούς υπάρχουν περίπου 200.000.000 blogs παγκοσμίως! Επιλέξτε να διαβάσετε κάποιο από αυτά!