Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Εργατοπατέρων (και συναφών ειδών) τέλος…

Οι άνθρωποι είναι γελοίοι και γλοιώδεις! Έτσι απλά!
Γιατί υποτίθεται πως εκπροσωπούν τους εργαζομένους – έναντι του (κατά ΚΚΕ) Κεφαλαίου και έναντι των Κυβερνήσεων που έχουν βάλει στο μάτι τους εργαζόμενους .
Αυτοί όμως όοοολα αυτά τα χρόνια, είτε είναι επάνω οι πράσινοι, είτε οι μπλε, το μόνο που εκπροσωπούν και υπερασπίζονται είναι η πάρτη τους και το κόμμα/θερμοκήπιο βουλευτών του οποίου είναι εκλεκτοί.
Σήμερα το πρωί εργατοπατέρας σε πρωινή εκπομπή είπε πως “δεν πρέπει να παρακάμπτονται οι κοινωνικοί φορείς και οι συνομιλητές της Κυβέρνησης με διαδικασίες όπως αυτή της δημόσιας διαβούλευσης”!!

Σώπα ΡΕ! Και τόοοοοσα χρόνια που οι κυβερνήσεις τα έλεγαν μόνο με εσάς τι χαίρι είδαν οι εργαζόμενοι; Μήπως βλέπετε πως χάνετε και το τελευταίο σας καλό “χαρτί”, αυτό του προνομιακού – μοναδικού συνομιλητή της εκάστοτε κυβέρνησης; Τρομοκρατείστε στην ιδέα και μόνο πως ο λαός “ακούγεται” (έστω και έτσι);
Ζείτε σε αυτή τη χώρα – που ήδη χτύπησε 15% ανεπίσημη ανεργία – ή ζείτε στη κοσμάρα σας (που περιλαμβάνει: μηδαμινή εμφάνιση στις εργασίες σας, κανονική καταβολή του μισθού σας και ρουσφέτια που σας γίνονται στο όνομα μιας θέσης που σας χάρισαν συνάδελφοί σας στις δουλειές σας και κάποια κόμματα που σας εμπιστεύτηκαν);
Χάνουν το μικρόκοσμό τους κάτω από τα πόδια τους, αυτό είναι σίγουρο! Φοβούνται!! Φοβούνται το λαό τον οποίο (νομίζουν και δηλώνουν) πως ακόμη αντιπροσωπεύουν!!!
Γιατί άλλο να πηγαίνεις ως μοναδικός συνομιλητής ενώπιον των υπουργών και άλλο ο υπουργός να έχει κατατεθειμένες και 5.000 ακόμη απόψεις ανθρώπων που τις κατέθεσαν μέσω internet… από τις οποίες 5000 απόψεις, με τις δικές σου ζήτημα να συμβαδίζουν οι 5!!