Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Επελέγη τελικά …

Εξελέγη τελικά – μετά από πολλές διαβουλεύσεις – το νέο ΔΣ της ΕΒΖ.

Για πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια (και αυτό είναι το δυσάρεστο) ΔΕΝ επελέγη κάποιος από το χωριό. Επελέγη όμως (και αυτό είναι το ευχάριστο) ένας αξιόλογος άνθρωπος που τον γνωρίζω εδώ και χρόνια προσωπικά, ένας ενεργός πολίτης και άριστος οικονομολόγος, ο Ανδρέας Κόντης.
Του εύχομαι καλή σταδιοδρομία και σιδηροκέφαλος.

Στέλνω όμως και τα χαιρετίσματα μου στο ΠΑΣΟΚ Ημαθίας αλλά και στα μέλη του ΠΑΣΟΚ Πλατέος, ιδίως σε αυτά που ΔΕΝ είναι στη Συντονιστική αλλά στους …κομματάρχες και στους λοιπούς που έκαναν τεράστιο προσωπικό “αγώνα” – έκαστος υπέρ πάρτης του – ώστε να υπάρξουν το λιγότερο 4 άτομα από το Πλατύ (άσχετοι οι περισσότεροι) ως υποψήφιοι, τα οποία στην ουσία έβγαλαν ο ένας τα μάτια του άλλου και κατάφεραν να βγάλουν επίσης το Πλατύ εκτός ΔΣ μετά από πολλά – πολλά χρόνια!!
Είπαμε, με τα πολλά μπες-βγες στα γραφεία δε γίνεται δουλειά! Σας το έλεγα εδώ και μέρες πως θα είχαμε επιλογή-έκπληξη γιατί οι εκ Πλατέος υποψηφιότητες δεν τραβούσαν!!!! Δείτε στη δεύτερη ανάρτηση της Δευτέρας 09/11/2009 αλλά ιδιαίτερα σε αυτή της Πέμπτης 05/11/2009 τι έγραψα και θα καταλάβετε πολλά. Το κακό είναι πως με πρόλαβαν οι εξελίξεις.
Απαιτούνται @*%$#%@, τα οποία κανείς τους δεν τα είχε, αφού ΔΕΝ είχαν τα απαιτούμενα προσόντα.