Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Καλά τα είπες Πρόεδρε…!

Καλημέρα!
Για μια ακόμη μέρα με ζόρισμα στο χέρι – ας είναι καλά η τενοντίτιδα και οι υπολογιστές – αλλά πάλι εδώ!

Πολύ καλά τα είπε ο Πρόεδρος χθές στη γιορτή. Και επειδή μου άρεσαν τόσο θα τα έχω για τίτλο από εδώ και στο εξής. έτσι για να θυμόμαστε πως υπάρχουν και κάποιοι που δεν μασάνε τα λόγια τους, ειδικά από τη στιγμή που δεν εξαρτώνται από την ψήφο ήτοι το χαϊδεμα του κοσμάκη!

Χθές του βγήκε ξανά το αντικονφορμιστικό του, του Τσίπρα. Καλά έκανε και πήρε την τύπισα από τη Σιέρρα Λεόνε μαζί του (για να αναδείξει το θέμα), όμως Αλέξη μου δεν τιμούμε όσους έπεσαν για να είσαι εσύ αρχηγός κόμματος σε ελεύθερη Δημοκρατία εμφανιζόμενοι με τζινάκι και αθλητικό υπόδημα. Σεβασμός, πάνω από όλα!!

_____________________________________________________________________________

Αφού τους κόψαν το αυτοδιοίκητο τώρα για να γλυκάνουν το χαπάκι τους δίνουν αύξηση! Για τους δικαστές μιλάω, που ελπίζω να μην είναι τοοοόσο χαζοί και να το χάψουν (αν και εδώ που τα λέμε, το χρήμα το Χριστό σταύρωσε, στους κοινούς θνητούς θα κολλήσει;).
Όμως δεν φτάνει μια αύξηση (που καλώς έγινε, για να αισθανθεί και λιγάκι άνθρωπος και ο τελευταίος δικαστής των 1100 ευρώ, που αισθάνεται μπινές όταν δικάζει τα …μεγαθήρια των εκατομμυρίων ευρώ). Όμως αυξήσεις του ιδίου εύρους ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ για τους πάντες! Αλλιώς σιγά-σιγά μας κόβω να τη βγάζουμε κάτω απο γέφυρες!