Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ας κρατήσουν οι χοροί

Σε αυτή τη χώρα είσαι ότι δηλώσεις! Και όλοι μας, με τη στάση μας, στην καλύτερη περίπτωση δηλώνουμε οικειοθελώς “επαγγελματίες μαλάκες” ή “χάφτες”!!


Μας δουλεύουν ψιλό γαζί και ακόμη κοιμόμαστε όρθιοι: Το μεσημεράκι σήμερα
αποφασίστηκε να τεθεί στο αρχείο η “υπόθεση Κουκοδήμου – Τριανταφυλλόπουλου – Κλαδά” από τη δικαστική εξουσία. Εντελώς συμπτωματικά ο Γιάννης Τραγάκης (της Κ.Ο. της Ν.Δ.) έκανε μια δήλωση υπέρ Κουκοδήμου, πως “ήταν καλό παιδί, της παρατάξεως τέκνο κλπ κλπ” το διάστημα που ήταν εκτός Κ.Ο.
Το ίδιο διάστημα – τις τελευταίες ημέρες δηλαδή – όσοι δικαστικοί έχουν ακόμη τσίπα και αγωνίζονται για μια πραγματικά ανεξάρτητη δικαιοσύνη τα
βάζουν με την Κυβέρνηση γιατί τους καταργεί το αυτοδιοίκητο και θα επιβάλει ΜΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ την ηγεσία της ανεξάρτητης (?) πλέον δικαιοσύνης!! Δηλαδή, με απλά ελληνικά, τα ..καλά και ημέτερα της δικαιοσύνης παιδιά θα επιβραβεύονται και όλοι οι υπόλοιποι το .. μπούλο!

Βάλτε αυτά τα τρία μαζί, κρατήστε και στη μνήμη σας το όνομα του δικαστικού που έθεσε στο αρχείο την υπόθεση Κουκοδήμου – Τριανταφυλλόπουλου – Κλαδά και βγάλτε αποτέλεσμα!! Ο μόνος που έχει να ….ψάχνεται από την ιστορία αυτή είναι ο Τατούλης, που τον βλέπω να πετιέται από την Κ.Ο. σε χρόνο dt!!

_______________________

Δεν ξέρω αν πραγματικά το εννοούσε αλλά βρίσκω εξαιρετικά σωστό τον Πρόεδρο Καρατζαφέρη: να στείλουν τον Ιωαννίδη για το υπόλοιπο της ποινής του στα Κατεχόμενα! Μόνο εκεί είναι πιθανόν να αντιληφθεί στο 100% το μέγεθος της εθνοπροδοσίας που συνετελέσθη κατά την διάρκεια της περιόδου που αυτός και η παρέα του ηγεμόνευαν την Ελλάδα, ελέω φυσικά της Εθνοσωτηρίου επαναστάσεως!