Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ!!

Καλημέρα!

Στη μόνη χώρα που τόλμησε να φέρει σε δημοψήφισμα την περιβόητη Συνθήκη της Λισσαβώνας (την οποία θα βρείτε εδώ ), στην Ιρλανδία, ο λαός είπε όχι.
Επειδή οι Έλληνες ως λαός είμαστε εξαιρετικά καχύποπτοι και βλέπουμε παντού συνομωσίες – δεν ξεφεύγω ούτε εγώ – θα πρέπει ίσως να κάνουμε μια σύνδεση του αποτελέσματος του Ιρλανδικού δημοψηφίσματος με την άρνηση του Σημίτη και τις υποδείξεις του προς το Γιώργο.



Δηλαδή, πόσο σκατά είναι αυτή η Συνθήκη και
τι μας επιφυλάσσει;Την διάβασε κανείς μας; Και γιατί πρέπει να την περάσουν στα μουλωχτά από την Βουλή και μόνο από αυτήν; Γιατί ο Σημιτάκος (και πολλοί άλλοι μαζί με αυτόν) επιμένουν η επικύρωση της να γίνει μόνο μέσα στη Βουλή, χωρίς καν να μας πούν περί τίνος πρόκειται; Ή μήπως εσείς είδατε καμιά εκστρατεία ενημέρωσης σχετικά με το θέμα; Γιατί εγώ ούτε είδα, ούτε άκουσα τίποτε από κόμματα ή πολιτικούς!!
Μήπως οι Ιρλανδοί είναι πιο ψαγμένοι από εμάς;
Επειδή στο ….ακόμη εν ισχύ Ελληνικό Σύνταγμα προβλέπονται δημοψηφίσματα, μήπως θα πρέπει να δούμε και αυτήν την προοπτική; Δεν κάνω αβάντα στο Γιώργο και στους ΠΑΣΟΚους, ή στο ΚΚΕ και την Αλέκα ή στο ΣΥΝ και τον Τσίπρα , αλλά για τέτοια σοβαρά θέματα δεν νομίζετε πως πρέπει να ρωτάνε την γνώμη μας; Μέχρι ποίου σημείου θα καλύπτονται (όλοι ανεξαιρέτως) από την ανά τετραετία επιλογή μας για κυβέρνηση;

Θυμηθείτε πως πρίν λίγες μέρες έγινε συζήτηση για κατάργηση του 48ωρου και εφαρμογή 60ωρου!! Που νομίζεται πως βασίζονται και τα ζητάνε αυτά ρεεεε;;;
Στην άγνοια μας και σε νόμους ή συνθήκες που θα ψηφίζονται νύχτα από 300 άτομα!