Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ο Ο.Τ.Ε. και το Κιλκίς τι σχέση μπορεί να έχουν;

Ας κόψουν τις μαλακίες οι συνδικαλιστές που άρχισαν τα ωραία του τύπου “οι Γερμανοί ξανάρχονται” κλπ! Την δουλειά τους έκαναν οι Γερμανοί και τον πήραν τον ΟΤΕ. Είδαν φως και μπήκαν! Και πήραν επιχείρηση αξίας δις ευρώ σε τιμή εξευτελιστική! Το πρόβλημα όμως για εμένα δεν είναι η ….ποσότητα του χρήματος που μπήκε στα κρατικά ταμεία. Το πρόβλημα είναι άλλο: γιατί ξεπουλήσαμε μια κερδοφόρα επιχείρηση; Αυτό θα πρέπει να δούμε, και όχι το τίμημα της μεταβίβασης, που όοοσο και να ήταν δεν θα μας έλυνε το πρόβλημα. Εκεί θα πρέπει να ελεγχθούν οι Καραμανλής, Αλογοσκούφης και τα ρέστα! Γιατί αν ήθελαν, θα κρατούσαν στα ντουλάπια το κατωχυρωμένο ποσοστό του Δημοσίου και ας έκανε τζίρο στο Χρηματιστήριο το ποσοστό που ανήκε σε ιδιώτες και επενδυτικά founds.

Όσο για τους Γερμανούς, δεν τους βλέπω να κάθονται για πολύ, δεν θα αντέξουν!
Αν τους αρχίσουν στις απεργίες οι ΟΤΕτζήδες – και επειδή δεν θα λυπηθούν τα ομολογουμένως ελάχιστα λεφτά που έριξαν – θα την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια για Μόναχο μεριά.

Α, αυτοί που τα άρπαζαν από την Siemens να δείτε εξέλιξη που θα έχουν τώρα: με – ανομολόγητα – επίσημη γλώσσα του ΟΤΕ τα Γερμανικά, θα είναι από τους ελάχιστους που θα συννενοούνται εις άψογον βαυαρικήν διάλεκτον με τα γερμανάκια. Γιατί λέει “ο διευθύνων Σύμβουλος θα πρέπει να ομιλεί άψογα την ελληνική γλώσσα”. Που να βρίσκουν τώρα γκάσταρμπαϊτερ οι Γερμανοί να τον στείλουν πίσω στην πατρίδα!!! Θα χώσουν έναν απ’ τους λαδιάρηδες-συνεργάτες της Siemens και θα λυθεί το πρόβλημα.
Φυσικά, υπάρχει και η λύση που ονομάζεται
“η εκδίκηση του Πόντιου α σον Κιλκίς”: λέτε να επιστρέψουν τα τέκνα των ταλαίπωρων μεταναστών ως “Πρόεδροι του Δ.Σ. του ΟΤΕ”, ενώ οι γονείς έφευγαν για Γερμανία μεριά ξυπόλυτοι και κατατρεγμένοι απ’ την Ελλάδα το ’60 και το ’70…….; Λέτε;

άσεπου αν γίνει κάτι τέτοιο, ο Πρόεδρος του ΟΤΕ θα είναι τρίγλωσσος: θα μιλά γερμανικά με τον εργοδότη, ελληνικά με τον συνέταιρο και ποντιακή διάλεκτο με τους καταναλωτές. Τι είπατε;