Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

η διατροφική αξία του ορυκτελαίου!

Την ΕΤ3 την συμπαθώ, όπως όλοι συμπαθούμε το μικρό μας ξαδερφάκι που ακόμη λέει πως το όνομά του είναι “Αριθτοτέληθ” και όχι “Αριστοτέλης”! Σαν μικρό, αθώο ηλίθιο παιδάκι, που ακόμη ψάχνεται. Είναι συμπαθητική, όταν φυσικά ξεχνάει πως έχει για αφεντικό το Ρουσσόπουλο (και τον κάθε Ρουσσόπουλο, ανεξαρτήτως κομμάτων). Εχθές όμως η ΕΤ3 έκανε το τραγικό λάθος να ασχοληθεί με ένα θέμα που έχουν ασχοληθεί και άλλοι, που έχουν γραφεί βιβλία, που έχει χυθεί άπειρη μελάνη: “η διατροφική αξία του ελαιολάδου” ήταν ο τίτλος εκπομπής. Αμφιβάλλω αν έπιασε πάνω από 0,5% στα μηχανάκια της AGB!

Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί εις Θεσσαλονίκην, αφήστε τα τετριμμένα και θέσατε ένα θέμα στην εκπομπή σας που δεν έχει ξαναγίνει, που είναι επίκαιρο, που είναι άκρως ελληνικό, που απασχολεί εκατομμύρια Έλληνες σήμερα (αλλά όχι το υπεύθυνο ελληνικό κράτος) και που θα είναι παγκόσμια πρωτιά. Ασχοληθείτε την επόμενη φορά με την ” διατροφική αξία του ορυκτελαίου“…..

σημείωση: η απεργία τελείωσε, από σήμερα τα βενζινάδικα θα έχουν το πολύτιμο υγρό τους προς πώληση. Αδέρφια, μην τρέχετε σαν μαλάκες να γεμίσετε τα ρεζερβουάρ, καλά δεν πηγαίναμε με τα πόδια τόσες μέρες; χάσαμε κανά δυο κιλά (στα αυτιά)…..