Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ε ρε γλέντια….

Λοιπόν έχουμε και λέμε:

1) απελευθέρωση των λεγόμενων “κλειστών” επαγγελμάτων από 01.01.2009 και πολλοί είναι αυτοί που θα τα παίξουν, αφού θα μπορεί ο περιβόητος Πολωνός υδραυλικός να τα μαζέψει από την χώρα του και να έρθει στην Ελλάδα μας. Αυτό έχει και τα καλά του έχει και τα κακά του:

  • καλά γιατί δεν θα κρεμόμαστε πλέον από τον κάθε κακομαθημένο συνδικαλιστή που, επειδή το επάγγελμα που …ασκεί είναι κλειστό, κάνει μια ολόκληρη χώρα να παραλύει!
  • Κακό, γιατί θα έρχονται ΚΑΙ απόφοιτοι ιδιωτικών πανεπιστημίων που θα υποχρεούται το ελληνικό κράτος να τους αναγνωρίζει επαγγελματική επάρκεια και δικαιώματα= έμμεσο τέλος τα κρατικά πανεπιστήμια = προσοχή μην πέσετε σε γιατρό – λαμόγιο με 2 χρονάκια φοίτηση στο κολέγιο του Κιρτσμπιχεν ή του Αουστγκονατς!!!
2) ακόμη ψάχνονται για να βρουν που είναι το….. ορυκτέλαιο! Στην εποχή της ιχνηλασημότητας, του barcode και του logistics που έγινε επιστήμη και διδάσκεται στα πανεπιστήμια, το Κράτος, ο ΕΦΕΤ, το Υπουργείο και άλλοι “παράγοντες” της αγοράς μας κοροϊδεύουν ασύστολα και δεν μπορούν να βρουν ολίγους τόνους λάδι!!! Παραιτήσαν και τον Πρόεδρο του ΕΦΕΤ χθες πρωϊ-πρωϊ, λες και ήταν ο μόνος ανίκανος ή υπεύθυνος για το χάος που επικρατεί στην αγορά….