Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Βλακεία ή ….

Την καλημέρα μου!

Τελικά, η βλακεία των εχόντων την εξουσία (ή αυτών που θα την έχουν στο μέλλον) πάει σύννεφο. Η άλλη άποψη είναι πως περνάνε εμάς για βλάκες (προς Θεού, τέτοια πράγματα δεν γίνονται στη Ελλάδα).
Διαβάστε παρακάτω για να καταλάβετε.

1) ένα συντεταγμένο κράτος, όταν θέλει, βρίσκει τρόπους να ανακαλύψει σκάνδαλα και σκανδαλάκια και να κόψει κώλους και πρόστιμα, όταν θέλει (επαναλαμβάνω). Στη Γερμανία είχαν υποψίες για παράνομο πλουτισμό και διακίνηση μαύρου – κατάμαυρου χρήματος μεταξύ πολιτικών, δημοσιογράφων, επιχειρηματιών, δημοσίων υπαλλήλων κλπ. Ερώτηση πρώτη: σας θυμίζει τίποτε αυτό?

Ξέρετε τι έκαναν? λάδωσαν(!!) υπάλληλο και πήραν τις πληροφορίες (σκληρούς δίσκους, αρχεία άλλου τύπου κλπ) που ήθελαν για να προχωρήσει η ανακριτική διαδικασία! Έτσι έφτασαν σε Λιχτενστάιν και ξεψαχνίζουν τους πάντες τώρα. Έκαναν δηλαδή το αυτονόητο: πήγαν ένα βήμα μπροστά από τους κλέφτες. Επίσης, οι ηγέτες τους το ψάχνουν το θέμα σε βάθος και δεν αφήνουν από μόνη της την δικαιοσύνη, την βοηθούν όσο μπορούν, γιατί πολύ απλά υπάρχει πολιτική βούληση να κλείνουν θέματα που έχουν σκιές και πολιτική χροιά μαζί.
Για περισσότερα κάντε κλικ εδω.
Ερώτηση δεύτερη: σας θυμίζει τίποτε αυτό?
2) μας πρήξαν τα κανάλια τις τελευταίες 2-3 μέρες με τις φήμες για σεισμό που διαδίδονται λέει στην Ελλάδα. Δεν είδα όμως κανέναν πλην του Σταυρακάκη ή του Παπαδόπουλου ή του προϊστ. της Πολιτικής Προστασίας να βγεί και να πει πως η συνεχής ενασχόληση με το θέμα το οξύνει ακόμη περισσότερο (έτσι για να τους σταματήσει απ΄το να λένε βλακείες αλλά και να τους αποδείξει πως μια δήλωση είναι αρκετή, δεν είναι ανάγκη στο όνομα της τηλεθέασης να το σερνουν το θέμα τρείς μέρες.) Όσο για τον κόσμο, τι να πω? Τους δείχνουμε πως είμαστε τελικά βλάκες. Αλλά φταίνε και οι κρατούντες αφού αντί να κάνουν κανά μαθηματάκι στα σχολεία περί σεισμών (στην πιο σεισμογενή χώρα της Ευρώπης) αφήνουν τη νέα γενιά στην τύχη της και στα 700 ευρώ της, ανενημέρωτη και ημιμαθή! Ερώτηση τρίτη: σας θυμίζει τίποτε αυτό?
3) Τον Πρόεδρο της ΔΕΗ τον ακούσατε? Το CO2 που εκπέμπουν τα εργοστάσια της ΔΕΗ είναι λέει ίδιο με αυτό που περιέχεται στα αναψυκτικά τύπου cola ή στα μεταλλικά νερά!! Οπότε, αν θέλεις να κονομήσεις εύκολα (εθνικό σπόρ, γαρ), βαζεις νερό από τη βρύση του σπιτιού σου σε μπουκάλια, το κοτσάρεις πάνω σε μια τσιμινιέρα της ΔΕΗ και …. τέλος! Γι’ αυτό, όσοι θέλουν να κονομήσουν ας μετακομίσουν και να πάνε να μείνουν στην Κοζάνη: έχει τρελή κονόμα εκεί πάνω!!
Τώρα η κονόμα αφορά τη ΔΕΗ ή για τους κατοίκους, θα σας γελάσω!
Δείτε και την “τρελή” δήλωση του Προέδρου της ΔΕΗ, θα μάθετε και πέντε πράγματα παραπάνω περί χημείας….. (προσέξτε τη φάτσα του Λαφαζάνη, όταν ακούει για το Co2!!)
Ερώτηση τέταρτη: σας θυμίζει τίποτε αυτό?
Κουφάλες κοζανίτες! Μέσα στη χλιδή ζείτε….