Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

2 υπουργοί – 2 ιστορίες…

Αυτή η Δευτέρα αρχίζει η χειρότερη περίδος της κυβέρνησης από τότε που η ΝΔ ανέλαβε.
Την Τετάρτη 12/12 αρχίζουν τα όργανα (με γενική απεργία από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ) για όλους ανεξαιρέτως τους υπουργούς, με κύριους “στόχους” τους Χαζηδάκη και Μαγγίνα.

Τα δεδομένα για τους 2 είναι τα ακόλουθα:

1) Ο Χατζηδάκης – όσο ήταν στας Ευρώπας – τα είχε βάλει με το ΠΑΣΟΚ και το “χαϊδεμένο του παιδί”, την Ολυμπιακή! Η πλάκα είναι πως:

  • οι ερωτήσεις του σε ευρωπαϊκό επίπεδο ήταν “κατά” της Εταιρίας και στην ουσία κατά της Ελλάδας (…βάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα ματάκια μας δηλαδή)
  • οι ερωτήσεις του έπαυαν να γίνονται όταν καβάλα στο άλογο ήταν η ΝΔ (…λές και τις περιόδους εκείνες η Ολυμπιακή ήταν άλλη εταιρία και όλα δούλευαν καλά!)
  • Το “Έθνος” δημοσίευσε στοιχεία πως η καταχρεωμένη Ολυμπιακή οφείλει την κατάστασή της κατά 85% στο Δημόσιο, που της χρωστάει αβέρτα χρήμα.


2) Ο Μαγγίνας – που όπως είπα του βγάζω το καπέλο! Βρήκαν λέει να δουλεύουν για πάρτη του 3 ανασφάλιστοι Πακιστανοί. Η πλάκα είναι πώς:

  • Ο Μαγγίνας δεν τους είχε στην δουλεψή του έτσι για χαβαλέ. Απλά έκανε πρόβες, για να δει πως θα είναι οι εργαζόμενοι αν περάσει το ασφα-ληστικό από την Βουλή.
  • Τους έσωσε, γιατί ποτέ δεν ξέρεις (ως Πακιστανός) που θα ξημερώσεις με την ΣΙ-ΑΙ-ΕΙ!! Θυμάστε τι είχε γίνει με τους άλλους Πακιστανούς πρίν 2 χρόνια;


Καλά λένε τελικά πως ότι κοροϊδεύεις στο τέλος το τρώς στη μάπα………