Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΤΑ ΕΙΔΑΝ ΟΛΑ….

Τα είδαν όλα στην Κυβέρνηση…..

Βγήκε ο Βγενόπουλος της Μαρφίν και τους ζητούσε ο άνθρωπος το αυτονόητο: να συμμετάσχει ο Όμιλος του στο Δ.Σ. του ΟΤΕ!

Τα διάφορα τσακάλια νόμιζαν πως είχαν να κάνουν με τίποτε “κουμπάρους” που θα κάνουν καμιά δουλίτσα με το Δημόσιο, θα τσιμπολογήσουν κανα ξεροκόμματο από τα μύρια της ΕΕ και θα καθίσουν στη γωνία.

Εδώ όμως το πράμα σαλεύει! Η MIG ήρθε στην Ελλάδα για να τα χώσει, να αγοράσει και να μείνει (θέλοντας να αποκτήσει το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας, πράγμα που το κατάφερε, αφού αν δείτε τι αγόρασε μέχρι τώρα θα πάθετε πλάκα). Δεν είναι μαλάκας ο άλλος να αφήσει να διαχειριστεί τα λεφτάκια του ο… Αλογοσκούφης (και ο κάθε Αλογοσκούφης, να ξηγιόμαστε!).

Κατάλαβαν πως δεν έχουν να κάνουν με ιθαγενείς υπηκόους, που ότι και να γίνει σκύβουν το κεφάλι και υπομένουν χωρίς να βγάζουν άχνα τα κάθε είδους πειράματα της κάθε Κυβέρνησης. Για αυτό και πέρασαν διάταξη περί “επενδυσεων σε ευαίσθητους τομείς της οικονομίας”. Τόσο καιρό χεσμένους τους είχαν τους “ευαίσθητους τομείς” και έτρεχαν και πουλούσαν αβέρτα τα φιλετάκια του Δημόσιου τομέα (μεταξωτές κορδέλλες για φύκια ξεπουλούσαν μέχρι χθες). Για να καλυφθούν νομικά πέρασαν την διάταξη. Και είναι τυχεροί, γιατί το ίδιο πρόβλημα με επενδυτές τύπου Μαρφίν (από Αραπιά μεριά δηλαδή, γιατί αν ήταν αμερικανάκια δεν θα τους πείραζε!) έχουν και η Αγγέλα στην Γερμανία και ο Σωτήρ-Σαρκοζί στη Γαλλία (οπότε θα πέσει στα μαλακά η διάταξη, αν ο Βγενόπουλος κάνει το… λάθος και πάει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο).

***************

Αύριο απεργεί η Ελλάδα. Μην ξεχνιέστε! Γιατί αλλιώς θα αγοράζετε τις ντομάτες 60 ευρώ το κιλό με μισθό 700 ενώ θα βγαίνετε στη σύνταξη στα 70 για να την χαίρεστε με τα φιλαράκια σας όταν θα τα κερνάτε καφέ στον καφενέ του Παραδείσου (αν πάτε προς τα ‘κει…)

Το μόνο κακό είναι,απο αυτά που κατάλαβα, πως πάλι θα γίνουν οι ίδιες ΜΑΛΑΚΙΕΣ: 2-3 συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, αντί για μια ογκώδη και με παλμό που θα κάνει να σφίξουν οι… πισινοί όλων!

-και μια απορία: αληθεύει πως οι διάφοροι εργατοπατέρες λαμβάνουν επιπλέον σύνταξη για την δραστηριότητά τους αυτή; Αυτήν ντέ, που τρέχουν για τα δικαιώματα του εργάτη ενώ στην πραγματικότητα δεν έχουν δουλέψει σχεδόν ΠΟΤΕ και τρέχουν για τα δικαιώματα των κομμάτων που τους στηρίζουν!

*******************

Επιτέλους είδαμε και φως! Η Αξιωματική Αντιπολίτευση της χώρας μας έδωσε σημεία ζωής, γιατί επι 3 μήνες τώρα ο Κωστάκης και οι συν αυτώ αλώνιζαν αβέρτα!

Εύλογα, θέλει χρόνο το νέο ΠΑΣΟΚ, όμως γιατί μίλησε …3 μήνες μετά τις εκλογές και 1 μήνα μετά τις προεδροεκλογές??

******************

Έλληνες και στοίχημα πάνε μαζί, αυτό είναι γεγονός: γι’ αυτό τώρα που θα παίρνετε τη σύνταξη στα 90 θα μπορείτε να στοιχηματίζετε

με τους διπλανούς πόοοσα κυβικά χώμα σας σκεπάζουν….