Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία
Επιστροφή, μετά από 6 ημέρες – λόγω υποχρεώσεων.

Και με την επιστροφή, τζαααααααα!
Τέλειωσε το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, γιατί τσίρκο το έκαναν το κίνημα με τις κινήσεις, τις δηλώσεις, τις πράξεις τους οι σύντροφοι. Ξεφτίλα γίνανε όλοι τους, αφού οι σκληρές δηλώσεις από όλες τις πλευρές (ο Σκανδαλίδης δεν πήγε πίσω, απλά τα έχωνε … καλλιτεχνικά) που ακούστηκαν έκαναν τον κόσμο να καταλάβει πως σε τελική ανάλυση το ΠΑΣΟΚ της τελευταίας δεκαετίας ουδεμία σχέση έχει με το ΠΑΣΟΚ που ο κόσμος νόμιζε πως ψήφιζε…..

Δυστυχως γιά όλους μας πήραν μαγαζί-γωνία και το ‘φεραν στην μέση του τετραγώνου (μόνο ευρωπαίοι σοσιαλιστές τα καταφέρνουν κάτι τέτοια!), έμπασαν μέσα και κανά δύο συνεταίρους που ουδεμία σχέση με το Κίνημα είχαν (αντίθετα, το κατέκριναν πριν από λίγα χρονάκια), κονόμησαν οι κάθε είδους πωλητές του καταστήματος (έτσι μας είπε η Βάσω, δεν τα λέω εγώ!) και τώρα το μαγαζί πάει κατά διαόλου!

Ο Γιώργος το 2004 έκανε ένα τραγικό λάθος: δεν άκουσε την πελατεία του μαγαζιού, που μακάρι να μην το επαναλάβει στο μέλλον. Οι … πελάτες του μαγαζιού με το όνομα “ΠΑΣΟΚ” του είπαν “Γιώργο άλλαξε τα όλα” και αυτός δυστυχώς το μόνο που έκανε ήταν μια ψιλοανακαίνηση. Τώρα του ξανάδωσαν την διαχείριση – μια 2η ευκαιρία – και περιμένουν από αυτόν να ξηλώσει πατώματα, να βάψει, να αλλάξει την ψευδοροφή, να σινιάρει τα τραπεζοκαθίσματα και φυσικά ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ! Ήρθε η ώρα να γίνει και αυτό! Και φυσικά οι πελάτες απαιτούν να μπούν στο μαγαζί νέα υλικά, όχι ρετάλια, όχι ότι περισσεύει από ανακαινήσεις άλλων παρόμοιων μαγαζιών.
Από ότι φάνηκε στις εκλογές (800.000 κόσμος ΔΕΝ είναι όλοι σκληροί πρασινοφρουροί) η πελατεία δεν θέλει να αλλάξει – για την ώρα μαγαζί. Καλά είναι εκεί που είναι. Αλλά κάποτε και ο καλύτερος και πιστότερος πελάτης σε φτύνει και πάει αλλού…..

Από την άλλη είχαμε τον Βαγγέλη να ασχολείται με ρεύματα (και ρευματικά?) εντός του κινήματος. Βασικά, για να λέμε την αλήθεια, ο Βαγγέλας στην Β. Ελλάδα σάρωσε! Αλλά για μια ακόμη φορά έκανε τραγικά ΛΑΘΗ, που ίσως θα του στοιχίσουν μελλοντικά. Για δεύτερη φορά, πρίν καν περάσουν τα 3μερα προσπαθεί να βάλει άλλον στο σπίτι του μακαρίτη. Το Σεπτέμβρη ήταν οι δηλώσεις στο Ζάππειο, τον Νοέμβρη στη Χ. Τρικούπη.
Τι σημαίνει ρε Βαγγέλη “ρεύμα”?? Μαγαζάκια θα ανοίξετε τώρα οι “ηττημένοι”? Ο Γιώργης ήταν πιο τσακάλι, περισσότερο αποδεκτός και κέρδισε! Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ο κάθε υποψήφιος που πήρε το 36-37% θα ζητάει θάλασσα στη Λάρισα ή πόρτα στην Καμάρα! Αν θέλεις “ρεύματα” κάνε το “πείραμα Σαμαρά”. Εκεί θα μάθεις αν το ρεύμα έχει ορμή ή αν είναι χειμωνιάτικος χείμαρρος που μόλις λήξει η περίοδος των βροχών σταματάει η ροή του.

Αυτά με τις προεδροεκλογές του ΠΑΣΟΚ.
άντε να δούμε τώρα σκληρή αντιπολίτευση του Γιώργου στον Κώστα….