Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΤΟ… ΜΟΝΤΕΛΟ!

Το πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας είναι το… μοντέλο!

Το ποιό μοντέλο δηλαδή θα ακολουθήσουμε στον νεο εκλογικό νόμο!Θα είναι γερμανικό, θα είναι γαλλικό, θα είναι τούρκικο; Αυτήν την εποχή το πρόβλημά μας είναι το μοντέλο εκλογικού νόμου που θα έχουμε και όχι Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ – ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗΣ ΑΦΡΑΓΚΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ – ΜΟΝΤΕΛΟ (αδυνατούλης και με διαστάσεις 40-40-40)!!!
Ακόμη και ο Μητσοτάκης επανήλθε από την “υπνωσή” του και τάχθηκε υπέρ του γερμανικού μοντέλου. Άσε που ακόμη περιμένει την ώρα για την Ντόρα (γιατί ο Κούλης προς στιγμήν τον διαψεύδει οικτρά!!)

Έτσι που λέτε: με τα προβλήματα του κοσμάκη δεν ασχολειται κανείς! Το πρωί στο ραδιόφωνο άκουγα και μια διαφήμιση τράπεζας, που δίνει το εκπληκτικό 3,25% για καταθέσεις. Τι λέτε ρε αλήτες; Πουλάτε το χρήμα με 17-18% και το αγοράζετε με 3,25%; Ή το άλλο, που η “τράπεζα σας”, αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας και συνεργάζεστε μαζί της, σας κάνει ΤΖΑΜΠΑ τις καθημερινές σας συναλλαγές; Αυτό που το πας; Τέτοιες προσφορές τα παιδιά! (τώρα αν θα πληρώσεις το δανειάκι των 50.000 περίπου 75.000 ευρώ, για αυτό χέστηκαν όλοι και προ πάντων οι διάφορες αρχές, οικονομικές και δικαστικές! Κανονικοί τοκογλύφοι οι Τραπεζίτες – όχι του DEAL, οι κανονικοί Τραπεζίτες – με την κάλυψη του νόμου).

Άσχετο: βρήκαν λέει γιο πρώην βουλευτή με φούντα. Ε και; Ο πρώτος είναι ή ο τελευταίος Έλληνας με ναρκωτικά; Η μισή Ελλάδα μαζί με το Marlboro κάνει και ενα τρίφυλλο για να έρθει στα ίσια της (μη δίνοντας δεκάρα για τις συνέπειες λόγω εξάρτησης – τόσο την κόβει, τέτοια κάνει..)! Απλά ο γιός του βουλευτή (πρώην βουλευτή) είναι γκαντέμης γιατί τα κοράκια που θέλουν να φάνε τον… μπαμπά το προωθούν το θεματάκι για πολιτική εκμετάλλευση.
Αλήθεια, εκεί στα Ζωνιανά τι γίνεται; Πως πάει η επιδρομή; Βρήκαν τίποτε τα… τσακάλια που πηγαν από Αθήνα ή ακόμη ψάχνουν 10gr φούντα σε στάβλους και αποθήκες εν μέσω 1.000.000 φυτών που βρίσκονται διάσπαρτα στον Ψηλορείτη; Στο τέλος θα μας πουνε πως το “φυτόν” είναι τυπικό της περιοχής (αυτοφυές), όπως το θυμάρι = δεν το φύτεψε κανείς, δεν είναι κανενός, δεν διώκεται κανείς!
Επίσης μια ερώτηση: στα Ζωνιανά έμεινε καμιά νύφη να την αρραβωνιαστώ; Κάτι φράγκα που βρήκαν τα δικαιολόγησαν ως “προίκα”. €250.000 προίκα δεν χάνεται έτσι εύκολα!!!

Άσχετο Νο2: τον γιατρό που χειρουργούσε χωρίς να είναι χειρούργος τον ξέρετε; Θα ελεγχθεί μόνο για αυτό ή μήπως και για το αν έπαιρνε φακελάκι; Γιατί δεν αναλαμβάνουν την έρευνα ο Ευαγγελάτος ή ο Τριανταφυλλόπουλος; Γιατί αυτά τα ελεγκτικά όργανα του λαού δεν κινούνται, ώστε να μάθει ο ελληνικός λαός τι συμβαίνει με τον εν λόγω ιατρό;

σ.σ.: να βάλω και φωτό ένα σκορδάκι, για Μητσοτάκη έγραψα σήμερα, μην μου τύχει και τίποτε!!

το καλύτερο κατασκεύασμα της σύγχρονης τεχνολογίας είναι το ελληνικό κράτος: εδώ και 186 χρόνια πάει με αυτόματο πιλότο ……