Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΟΤΕ, ΔΕΗ και άλλα…

Τι γίνεται ρε παιδιά με το δημόσιο τομέα; και εννοώ στον στενό και στον “ευρύτερο” δημόσιο τομέα, σε επιχειρήσεις που το κράτος έχει λίγο-πολύ τον έλεγχο τους.
Λόγω του ασφα-ληστικού έχουν αρχίσει και την κοπανάνε από εκεί (όπως
τα ποντίκια εγκαταλείπουν το καράβι που βουλιάζει) ακόμη και άτομα που ΔΕΝ τους αγγίζουν οι αλλαγές του ασφα-ληστικού που προωθείται…
Ήταν που ήταν χάλια η κατάσταση από άποψης παροχής υπηρεσιών, η κατάσταση θα γίνει τώρα τραγική! 22.500 άτομα προβλέπεται να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια, πριν τους πη
δήξει το ασφα-ληστικό….

***************

ΟΤΕ: αφού φαγώθηκαν να πουλήσουν τις μετοχές που το κράτος κατείχε στην εταιρία τώρα τους πειράζει που η αραβικών συμφερόντων MIG θέλει να έχει λόγο στην διοίκηση της εταιρίας! Μα καλά, χαζέψατε τελείως; τους πήρατε τα φράγκα για να καλύψετε τρύπες σε προϋπολογισμούς, ταμεία κλπ και τώρα σας πειράζει που ζητάνε λόγο και μερίδιο διοίκησης; ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Η MIG!!
Πόσο μαλάκας νομίζετε πως πρέπει να είναι κάποιος που έχει το 27,0735% ενός κολοσσού όπως ο ΟΤΕ για να αφήσει την διαχείριση στο Κράτος ή στον κάθε διορισμένο που έγινε διοικητής του ΟΤΕ;

*************

Με τη ΔΕΗ τι γίνεται; το γενναιόδωρο κράτος μας θα περιορίσει στο 21% τις αυξήσεις που ζητήθηκαν, ναι ή όχι;

**************

Ζουμπουρλούδικα τα Ελληνόπουλα! το 25% σε παιδιά μεταξύ 3 ως 18 ετών είναι υπέρβαρο. Σώωωωπα!
Τι περιμέναμε;
Αφού η κατάσταση διαμορφώθηκε έτσι γιατί:
1) τα ψοφάμε στο “φάε-φάε όλο το φαγητάκι σου” συνεχώς
2) τα δίνουμε να φάνε κάθε μαλακία που σερβίρουν τα ταχυφαγεία (για να το καταλάβουν και οι Έλληνες που διαβάζουν, αυτό το “ταχυφαγεία” είναι τα fast food).
3) σταματήσαμε να μαγειρεύουμε σπίτια μας υγιεινά.
4) ξεχάσαμε – και για λόγους οικονομικούς – την μεσογειακή διατροφή (είδατε πόσο πήγε το λάδι, ιδιαίτερα μετά τις φωτιές να δείτε που θα φτάσει!)
5) τα δίνουμε να φάνε κάθε είδους σοκολατοειδή σκατά, ίσα για να φύγουν απ’ το κεφάλι μας.
6) στα σχολεία τα κυλικεία πουλάνε αυτά που ΔΕΝ πρέπει.

Το δεύτερο κακό, πέραν της παχυσαρκίας και των όποιων προβλημάτων αυτή δημιουργεί, είναι πως οι νέοι μας όσο πάνε μοιάζουν με τα αμερικανάκια (ευτυχώς πολλά από αυτά δεν είναι “αμερικανάκια”)!
***************

άντε καλημέρα……………

Κάποιος γνωστός που διάβασε τη χθεσινή ανάρτηση είπε πως θα έπρεπε να την ονομάσω “no news=good news”. Ίσως και να ‘χει και δίκιο αλλά το παρακάμπτω γιατί αυτός τα ‘χει με τους δημοσιογράφους εδώ και χρόνια!