Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Το σύστημα καταρρέει (;) και βγάζει τα άπλυτά του στη φόρα

Στο Crash του Τράγκα έδωσε συνέντευξη ο Τσουκάτος, στην οποία αναφέρεται αναλυτικά και στον τρόπο με τον οποίο το σάπιο πολιτικό μας σύστημα τα έπιανε από άπαντες.
Και μη νομίζετε ότι τα έπιανε από άλλους, από το “ξένο κατεστημένο” που έλεγε και ο μακαρίτης ο Ανδρέας. Όπως λέει χαρακτηριστικά “Οι υπογραφές των υπουργών στο όλο σύστημα ήταν μια άλλη ιστορία… Εντελώς διαφορετική από τα χρήματα που διακινούνταν προς τα ταμεία των κομμάτων. Τα περισσότερα λεφτά στα κόμματα ήταν από ημεδαπούς επιχειρηματίες….Ξέραμε ότι ένας τραπεζίτης κάθε φορά στις εκλογές δίνει ένα δις δραχμές στο ΠΑΣΟΚ και ένα στη ΝΔ“.
Διαβάστε τώρα και το πιο ωραίο: όταν εμείς πηγαίναμε και κουνούσαμε σημαιάκια στις συγκεντρώσεις (ΜΗΝ μου πείτε ότι δεν πήγατε έστω και μια φορά να κουνήσετε σημαιάκι σε προεκλογική συγκέντρωση!!!!), αυτοί τι έκαναν; Για διαβάστε: 
“Υπήρχε ιδιαίτερη προσοχή στη μεταφορά των χρημάτων…Ορισμένες φορές αποφάσιζαν τη μεταφορά την ώρα των μεγάλων προεκλογικών συγκεντρώσεων, για να ελαχιστοποιηθεί το ενδεχόμενο να πέσουν οι μεταφορείς στα μάτια γνωστών στελεχών. Μην έχεις αμφιβολίες, έτσι δούλευε και η ΝΔ”.
Ενδαιφέρον έχει και η αναφορά Τσουκάτου στην περίοδο της μεγαλύτερης αναδιανομής πλούτου που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, στην περίοδο του Χρηματιστηρίου (και στην “διακομματική” ανταλλαγή).
Διαβάστε όλη τη συνέντευξη, ΕΔΩ