Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Έξι ακόμη σταθμοί διοδίων

Διαγωνισμό για το ποιος θα πάρει και θα διαχειρίζεται τους 6 νέους σταθμούς διοδίων που θα γίνουν στην Εγνατία Οδό έχουμε την Τετάρτη 23 Μαρτίου. Τον διαγωνισμό θα κάνει η Εγνατία Οδός ΑΕ.
Τα έσοδα που προβλέπονται 70-90 εκατομμύρια μέχρι το 2015 και κοντά 150 εκατομμύρια από το 2015 και μετά (δηλαδή θα υπάρχει αύξηση του αντιτίμου, γιατί να ανέβει στο διπλάσιο η κίνηση δύσκολα…)
Ένας μόνο προορισμός λείπει που δεν έχουν μπει διόδια, αυτός στα αριστερά. 
Αλλά ας μην είμαστε σίγουροι για οτιδήποτε πλέον….!!

2 απαντησεις στο “Έξι ακόμη σταθμοί διοδίων”

Δεν αμφισβητώ ότι έχεις δίκιο.
Και εμείς να πληρώσουμε, αν όμως:
1) ο δρόμος είναι τελειωμένος και δεν θα κατασκευαστεί στην πορεία με λεφτά που πληρώνουμε προκαταβολικά,
2)υπάρχει εναλλακτική λύση για να φτάσουμε στον προορισμό μας,
3)είναι πραγματικός αυτοκινητόδρομος – με τα φώτα του, τις μπάρες του, τα πάρκινγκ του, τη σωστή σήμανση του, την σωστή κατασκευή του κλπ κλπ – και όχι επαρχιακή οδός με 2 λωρίδες ανά κατεύθυνση
4)αν το αντίτιμο χρήσης υπολογίζεται με βάση τα διανυθέντα επάνω στον αυτοκινητόδρομο χιλιόμετρα και όχι την αυθαίρετη απόσταση μεταξύ σταθμών διοδίων που έχουν φυτευτεί μετωπικά σε σημεία που κάποιοι υπολογίζουν να κονομήσουν επειδή έχει κίνηση ο δρόμος
5) ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ: αν ο δρόμος δεν δοθεί σε καμιά εταιρία αλλά παραμείνει στην ιδιοκτησία του Έλληνα πολίτη και του ελληνικού δημοσίου. Πρόκειται για πολύ σοβαρή υποδομή που δεν θα πρέπει να ανήκει σε καμιά εταιρία. Γιατί αν το διαχειριστούν σωστά, τότε θα αφήνει και κέρδη που δεν θα πηγαίνουν στην τσέπη κανενός αλλά στο κρατικό ταμείο.

H ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ.
ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΘΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.
ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΟΔΙΑ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.