Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Δυσοσμία: έγιναν προσπάθειες αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται

Τις προηγούμενες μέρες είχαμε ξανά το ίδιο πρόβλημα με τη δυσοσμία. Συνήθως τις πρωινές ή τις απογευματινές ώρες. Και μαζί με αυτό πολλές μα πολλές συζητήσεις και διαμαρτυρίες για το θέμα.
Οι πληροφορίες λένε ότι η τοπική Αρχή έκανε αυτό που έπρεπε. Από αυτά που ακούω καταλαβαίνω επίσης ότι δεν έχουμε να κάνουμε με κάποιον αεριτζή αλλά με σοβαρό άνθρωπο ο οποίος αποφάσισε να στήσει την επιχείρησή του και να κάνει δουλειά.

Μου μεταφέρθηκε από 3 τουλάχιστον ανθρώπους – άσχετους μεταξύ τους – ότι ο άνθρωπος το ψάχνει το θέμα. Τουλάχιστον δεν μπορούμε να του προσάψουμε αδιαφορία.

Όμως πολλές φορές οι προθέσεις δεν είναι αρκετές. Το ίδιο και οι όποιες ενέργειες έγιναν. Δυστυχώς σε αυτή τη ζωή κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος και μόνο. Δυστυχώς! Και το αποτέλεσμα άλλα δείχνει.
Μην μπούμε πάλι στη συζήτηση του “υπαλλήλου ο οποίος κάτι ξέχασε να κάνει” ή “του γεγονότος ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για την υγεία”. Όμως κάτι πρέπει να γίνει, να τελειώνουμε με το θέμα. Γιατί η δυσοσμία είναι πραγματικά ανυπόφορη ώρες-ώρες.